Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2014

Το eurogroup, οι "ανεξάρτητοι" και το σατανικό σχέδιο του Σαμαρά. - BINTEO

Γράφει ο Αινείας

Είναι πασιφανές ότι ο επίορκος Σαμαράς - μετά την αποκάλυψη ότι ενορχήστρωσε και έδωσε την εντολή της δίωξης της Χρυσής Αυγής - αδυνατεί να βρει τους βουλευτές για να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον "εκλεκτό" του, Σταύρο Δήμα.

Το γεγονός αυτό περιγράφεται γλαφυρά από τους βουλευτές σε δημόσιες παρεμβάσεις τους μέχρι και από τα πιο πιστά σαμαρικά μέσα.
Ωστόσο δειλά, δειλά εδώ και δύο ημέρες κάνει την εμφάνισή του το "κίνημα του eurogroup". Τι εννοώ.
Στις 18 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το eurogroup, όπου σύμφωνα με τις "διαρροές" των ΜΜΕ, θα αποφασίσουν οι "έτεροί" μας, αν θα πάρουμε τελικώς παράταση ή όχι για το Μνημόνιο ή...όλα θα αλλάζουν!!!

Πότε θα γίνουν όλα αυτά...;!
Μια ημέρα μετά την.....
πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν και η υποψηφιότητα Δήμα ζήτημα θα είναι αν συγκεντρώσει 160 ψήφους.

Αν λοιπόν τα αποτελέσματα του eurogroup μια ημέρα μετά την πανωλεθρία του Σαμαρά στην πρώτη ψηφοφορία είναι "αρνητικά" για την Ελλάδα και την οικονομία της, τότε θα ξεκινήσει ο ορυμαγδός προπαγάνδας για...."νέα χρεοκοπία" και "επιστροφή στη δραχμή".

Το γνωστό και χιλιοειπωμένο δίλημμα των "νταβατζήδων" ώστε να διαιωνίζουν το καθεστώς τους.
Θα πειστούν όμως 20 βουλευτές;! ή έστω 15;!..

Δύσκολο..Έτσι στις 23 Δεκεμβρίου, εν μέσω δηλώσεων για την "ελληνική οικονομία" και την "έξοδό της από την ευρωζώνη" σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι αρνητικό αλλά οι 180 θα είναι πιο κοντά.

Και εκεί μπαίνει το σατανικό σχέδιο του Σαμαρά.
Εξαναγκασμός του Δήμα να αποχωρήσει λόγω "πατριωτικού καθήκοντος" και αλλαγή του προσώπου με έναν άνθρωπο που μπορεί να ενώσει..

Και έτσι ο συνδυασμός του "συναινετικού προσώπου" με τον "οικονομική χρεοκοπία" θα δημιουργήσουν τέτοιο "βάρος" στους "ανεξάρτητους" που απόφασή τους θα είναι δεδομένη και θα στηρίξουν το νέο πρόσωπο. Όποιο και αν είναι αυτό.

Σατανικό;!
Ας δούμε πώς το προϊδεάζει το σαμαρικό antinews.gr

Ωστόσο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τη διαδικασία μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου κι ενώ η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Ένα σενάριο που έχει βάλει φωτιά στα πολιτικά γραφεία κάνει λόγο για παραίτηση του Σταύρου Δήμα μετά τη δεύτερη ψηφοφορία όταν και δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τους 200 βουλευτές που απαιτούνται. Θέλοντας να διευκολύνει την κατάσταση και κάτω από το φόβο του πλήρους αδιεξόδου και της διάλυσης της κυβέρνησης με κήρυξη εκλογών, φημολογείται ότι ο κ. Δήμας θα παραιτηθεί από την τρίτη ψηφοφορία και η κυβέρνηση θα προτείνει άλλο πρόσωπο σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει τους 180 που απαιτούνται για την εκλογή.

Και τέλος δείτε τον πρώτο δεδηλωμένο "ανεξάρτητο" του "κινήματος του eurogroup", Βασίλη Οικονόμου να ομολογεί ότι η στάση του θα καθοριστεί από το eurogroup.

http://www.antenna.gr/news/watch?cid=_zf_x0_l%24_j_u3kw%3D

Υ.Γ.
Μόνο μια... στοά θα μπορούσε να φτιάξει ένα τέτοιο σκηνικό για να βεβαιώσει τη συνέχιση της... τυραννίας της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών