Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Δεκανίκι του Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησε να μην ασχοληθεί η Βουλή με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού βουλευτή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι της χούντας Σαμαρά, αφήνοντας να «περάσουν» πολλές ευκαιρίες για να κάνει θέμα και να ρίξει την κυβέρνηση, οδηγώντας την χώρα στις πολυπόθητες εκλογές.
Δεν είναι μόνο ότι στο περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου, η επίσημη δικαιολογία ειπώθηκε πρώτη φορά από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνειδητά στήριξε την συγκυβέρνηση.

Δεν είναι μόνο το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απευθείας διαταγές Σαμαρά για την προφυλάκιση βουλευτών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «γαργάρα», με φωτεινή εξαίρεση την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ασχολήθηκε με το ζήτημα.

Πλέον έρχεται άλλη μία....
ηχηρή περίπτωση στήριξης της χούντας Σαμαρά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιγράφουμε σχετικώς από τα «Παραπολιτικά»:  «Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ συμφώνησαν ότι το "μονταρισμένο" υλικό δεν πρέπει να προβληθεί στη Βουλή... Μόνοι που μειοψήφησαν ζητώντας να προβληθεί το DVD οι ΑΝ.ΕΛ, η Χρυσή Αυγή και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς. Εκδόθηκε σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας:
"Η Επιτροπή Δεοντολογίας εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για όσα διαδραματίζονται αναφορικά με «απόπειρες δωροδοκίας» βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου. Τα φαινόμενα αυτά πλήττουν το κύρος του θεσμού και βάλλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας. Η Επιτροπή εκφράζει την πλήρη αποδοκιμασία της και καλεί τους Έλληνες βουλευτές να σεβαστούν το Κοινοβούλιο και τους συναδέλφους τους και να επιδείξουν τον αναγκαίο για την ιδιότητά τους και αυτοσεβασμό"». 
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι του Σαμαρά, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση ανάγκης την χούντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών