Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

Η μπόχα του χρηματισμού Χαϊκάλη είχε και...... αριστερή συνιστώσα!

Γράφει ο Αινείας

Όλο αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μικρογραφία της καθημερινότητας του καθεστώτος. Το "κλισέ" των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ για τις "πολιτικές ζυμώσεις στο παρασκήνιο" βρήκε την απάντησή του στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις στο "συνταγματικό τόξο", αυτοί είναι οι "άνθρωποι των ειδικών αποστολών" που ακούμε πολλοί συχνά, πάλι από τα ΜΜΕ. Οι "Αποστολόπουλοι". Οι πάντα χρήσιμοι παίκτες πίσω από την κουρτίνα που ξέρουν να χειρίζονται τους βουλευτές για όφελος τρίτων - που φυσικά δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν ποτέ-.

Η αποκάλυψη όμως της....
απόπειρας δωροδοκίας του Χαϊκάλη, εκτός της... σαπίλας της "δεξίας", φανέρωσε και μια πτυχή άκρως αντιαισθητική αλλά εντελώς αληθινή και για την "αριστερά".
Με το που έγινε η αποκάλυψη, 2 "ανεξάρτητοι" και εν δυνάμει στελέχη - υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παραστρατίδης και Βουδούρης - αμφότεροι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές - κατήγγειλαν εμμέσως πλην σαφώς ότι "σύντροφοί" τους "τα πήραν" για να ψηφίσουν τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτούς που κατήγγειλαν ήταν όλοι στο.. φάσμα της "αριστεράς" στην Ελλάδα. Από τον Αηδόνη, μέχρι τον Λυκούδη και τον Ψαριανό.
Με τη σειρά τους οι θιγόμενοι αντέδρασαν.......πολιτισμένα και έτσι με ακατονόμαστες εκφράσεις "στόλισαν" τους πρώην συντρόφους τους όπως σκουλήκια, τιποτένιοι, ξεφτιλισμένοι κ.α..!

Το "κακό" όμως είχε γίνει... Φανερώθηκε ότι και η "αριστερά" στην Ελλάδα συσχετίζεται με τους "ανθρώπους των ειδικών αποστολών" και με τις μεθόδους τους, διαλύοντας έτσι και τον αστικό μύθο ότι είναι αλώβητη και αποστειρωμένη από τέτοιες δοσοληψίες.

Ο βόθρος του "συνταγματικού τόξου" τους χωρά όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών