Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

Βρέθηκε η δικαιολογία για την επίσπευση της προεδρικής εκλογής που γίνεται για τον φόβο του ελευθέρου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

Εχθές, λέγαμε για την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, έτσι ώστε αν προκύψουν εκλογές, αυτές να γίνουν πριν αποφυλακιστούν, ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του, λόγω 18μήνου. Λέγαμε επίσης, ότι –κατά τα φαινόμενα- η επίσπευση θα ανακοινωθεί στη βουλή το βράδυ της Κυριακής από τον φον Αντωνάκη.
Πάμε τώρα στα πιο… φρέσκα.

Το δεύτερο e-mail στην Τρόικα έστειλε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λίγο μετά τις 11 εχθές το βράδυ. Το νέο email περιέχει κάποιες πιο συγκεκριμένες προτάσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν τα νέα μέτρα, που απαιτούν οι τοκογλύφοι. Δε φαίνεται, λοιπόν, να σημειώνεται πρόοδος, διότι όπως διαρρέουν τα κυβερνητικά στελέχη, οι διεθνείς τοκογλύφοι βάζουν συνεχώς...
νέα εμπόδια, καθώς θεωρούν ως… προαπαιτούμενο το ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, για να ξέρουν με ποιον θα έχουν να κάνουν.

Αυτή ακριβώς θα είναι η φτηνή δικαιολογία που θα επικαλεστεί αύριο ο φον Αντωνάκης, για να κρύψει την πραγματική αιτία της επίσπευσης της προεδρικής εκλογής (που είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Αρχηγός της Χρυσής Αυγής). Φτηνή και ψευδής δικαιολογία, διότι οι τοκογλύφοι έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν τους ενδιαφέρει αν θα εκλεγεί ή όχι πρόεδρος απ’ αυτή τη βουλή ή ποιος θα βγει στις εκλογές, γιατί προφανώς «έχουν δέσει τον γάϊδαρό τους»!

Εδώ βεβαίως πρόκειται για στημένο παιχνίδι του πολιτικού συστήματος στο σύνολό του με την τρόικα, εφόσον το νέο Μνημόνιο (με τα νέα μέτρα…) θα περάσει αμέσως μετά την εκλογή προέδρου (αν υπάρξει εκλογή) ή το αργότερο μετά τις πρόωρες εκλογές. Από όποιον κι αν βγει, μιας και όλοι είναι ίδιοι!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών