Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!


Ούτε δευτερόλεπτο ζωής στη Χούντα Σαμαρά: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

Μονάχα ως απόπειρα να διαφυλάξουν τα βουλευτικά τους προνόμια, μπορεί να θεωρηθεί η «πρωτοβουλία» 8 βουλευτών να παράσχουν ανάσα ζωής στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Ύστερα από ολονύχτιες ζυμώσεις όλοι κι όλοι που βρέθηκαν να υπογράψουντο κείμενο για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να οδηγηθούμε ύστερα σε εκλογές μέσα στο 2015 ήταν οι εξής 8: Νίκη Φούντα, Θωμάς Ψύρρας και Νίκος Τσούκαλης από την ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Γρηγόρης Ψαριανός, Χρήστος Αηδόνης και Πέτρος Τατσόπουλος. Δηλαδή 155 + 8 = 163. Το 180 παραμένει άπιαστο όνειρο.
Παρά την αβάντα των μέσων εξαπάτησης, ένα θλιβερό συναπάντημα επίδοξων αυτόκλητων «σωτήρων» και αποτυχημένων πολιτικάντηδων, επιχείρησε να.....
συλλέξει υπογραφές προκειμένου ναι γίνουν αποδεκτά τα κάτωθι: Η έναρξη της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης από την παρούσα Βουλή, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και ησυμφωνία για ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πορείας προς τις εθνικές εκλογές μέσα στο 2015. Στόχος αυτής και κάθε παρόμοιας απόπειρας είναι ένας: να συντηρηθεί στην εξουσία η Χούντα των Μνημονίων, προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου.
Στρέφονται ευθέως και ανερυθρίαστα κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού: περιφρονούν την βούλησή του, η οποία αποτυπώθηκε σαφώς και ξεκάθαρα στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ήταν τότε μια θλιβερή μειοψηφία του 31%. Σήμερα, δεν πείθει ούτε το 25% του εκλογικού σώματος, παρά ταύτα επιμένει να εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας, να υπονομεύει τα δίκαιά του και να ξεπουλά την Πατρίδα μας.
Η Χρυσή Αυγή δεν μασά τα λόγια της, ούτε μοιράζει συγχωροχάρτια στους δολοφόνους του Ελληνικού Λαού: η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι μια αντεθνική κλίκα πολιτικών ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων. Δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα των Ελλήνων! Τουναντίον, απεργάζεται σχέδια τα οποία στρέφονται κατά της πλειοψηφίας του Λαού, υλοποιώντας το συμβόλαιο θανάτου της Ελληνικής μας Πατρίδος.
Ως εκ τούτου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του έναντι του Λαού και της Πατρίδος και στεκόμενος στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, δεν παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις πρότερες διακηρύξεις του:
Ούτε δευτερόλεπτο πολιτικής ζωής στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Αποτυχημένοι εθνοπατέρες που ο Λαός θα τους μαυρίσει στις εκλογές προκειμένου να κρατήσουν μισθούς και προνόμια θέλουν να διασώσουν την καταστροφική εξουσία Σαμαρά - Βενιζέλου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διεξαγωγή εθνικών εκλογών για να πάψει η θλιβερή μειοψηφία Πασόκ - ΝΔ να οδηγεί τη Χώρα στο χάος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών