Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

ΙΔΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ!

samaras_porta__article
Γράφει ο Αντίοχος 

Από χθες το μεσημέρι, παπαγάλοι της απερχόμενης συγκυβέρνησης βγάζουν βρώμες ότι στην τρίτη ψηφοφορία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ψηφίσουν… υπέρ του Δήμα, για να… εκθέσουν τον Σαμαρά!!!
Την αρχή έκανε –διόλου τυχαία βεβαίως- η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη (και ακολούθησαν και όλα τα υπόλοιπα πρόθυμα παπαγαλάκια…), που υποστήριξε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο… δημοκράταρος Αντωνάκης δε θα το δεχθεί και θα… παραιτηθεί.  Ιδού το καταγέλαστο και κατάπτυστο δημοσίευμα: 
«Αυτό που λένε όμως με ξεκάθαρο τρόπο από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ένα: Ότι σε περίπτωση που.....
οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θελήσουν να ψηφίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα για να δημιουργήσουν «ηθικό» ζήτημα» ο πρωθυπουργός δεν θα το αποδεχθεί. Η κυβέρνηση θα δηλώσει ξεκάθαρα ότι ένας Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε μπορεί να στηρίζεται σε ψήφους ακροδεξιών, υποδίκων για σοβαρά εγκλήματα. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται κανένα ακροδεξιό δεκανίκι από τη Χρυσή Αυγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το ίδιο που προσμετρά το «όχι» των Χρυσαυγιτών;».
Θα τους απαντούσαμε «κάντε όνειρα», αν δεν ήμασταν σιγουρότατοι ότι αυτά δεν τα πιστεύουν
ούτε αυτοί που τα γράφουν. Λοιπόν, για να είμαστε ξεκάθαροι, εδώ πρόκειται για κλασσική περίπτωση χοντροκομμένης προβοκάτσιας, με σκοπό τη δημιουργία -έστω και πρόσκαιρων- δυσμενών εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής στην κοινή γνώμη, ότι τάχα είναι έτοιμη να πουλήσει τις αρχές, τις αξίες και τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της, για να… στηρίξει (ή εναλλακτικά για να… εκθέσει στηρίζοντάς την…) την ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση Σαμαρά!
(ΥΓ): Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να στηρίξει η Χρυσή Αυγή την συγκυβέρνηση Σαμαρά και σας τον αποκαλύπτω ευθύς αμέσως: όπως στηρίζει το σχοινί τον κρεμασμένο!

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ"
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ "ΠΑΡΩΝ";;;
    ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟΝ "ΨΕΥΤΗ"
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών