Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

Τιμοσένκο - Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!


Τιμοσένκο - Σαμαράς: Βίοι παράλληλοι που οδηγούν στην φυλακή!

Γιούλια Τιμοσένκο σε δήλωση πριν την φυλάκισή της: «Κανείς πολιτικός δεν θα έφερνε πρόωρες εκλογές σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Όμως αν ο Γιουσένκο και ο Γιανουκόβιτς, που είναι «ιδεολόγοι» των πρόωρων εκλογών, μας σύρουν σε πρόωρες εκλογές θα φέρουν την ευθύνη για όλες τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην Ουκρανία»
Λίγο μετά από αυτές τις δηλώσεις η Γιούλια Τιμοσένκο οδηγήθηκε στις φυλακές, ένοχη για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση χρημάτων. Προφανώς δεν ήθελε τις πρόωρες εκλογές για να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλά της. Όμως οι......
εκλογές ήρθαν και οδηγήθηκε στην φυλακή!
Αντώνης Σαμαράς: «Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να γίνουν πρόωρες εκλογές. Και έχει δίκιο. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι επιβάλλει το Σύνταγμα και το συμφέρον της Χώρας, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή. Πρέπει να μη γίνουν εκλογές. Πρέπει να τερματισθεί η πολιτική αβεβαιότητα. Πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα στην επόμενη μέρα.»
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας, κατάλυσης του πολιτεύματος, γεγονός που πιστοποιείται από ηχητικά ντοκουμέντα αυθεντικά και αδιάσειστα. Προφανώς δεν θέλει την διενέργεια εκλογών, για να μην βρεθεί ισοβίως στη φυλακή. Όμως οι εκλογές έρχονται γρήγορα και τίποτε δεν μπορεί να τον γλιτώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών