Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2014

Μίσος της Νέας Δημοκρατίας για τους αστυνομικούς... Θέλουν να καταργήσουν την "Ομάδα Δέλτα"

Το πιο αξιόμαχο και δυναμικό μέρος της Αστυνομίας, που έχει δώσει το Αίμα και την Ψυχή του για την ασφάλεια της Χώρας, έβαλε στο στόχαστρο ο ανεκδιήγητος Υπουργός Κικίλιας, και ο καταρρέων Σαμαράς, πιστοποιώντας το μίσος τους για τους μαχητικούς αστυνομικούς και την υποδούλωση τους κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ και των ακροαριστερών.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, στρατηγός της Αστυνομίας πριν από δύο εβδομάδες αποφάσισε να ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για κατάργηση της ομάδας και την απορρόφηση του προσωπικού της ομάδας στις δυνάμεις των ΜΑΤ και λοιπές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συζητήσεις γύρω από το μέλλον της Δέλτα άνοιξαν λόγω των....
υποτιθέμενων κρουσμάτων βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια τη 17 Νοέμβρη.


Δηλαδή το κίβδηλο βίντεο με τα ΜΑΤ και τα νερά σε ένα περίπτερο στα Εξάρχεια και την "απειλή" παιδιού της "Ομάδας Δέλτα" που βλέποντας απέναντί του μια ομάδα κουκουλοφόρων ζωσμένη με "δημοκρατικά εργαλεία" όπως πέτρες, μολότοφ κτλ τους έδειξε το γκλοπ του και ανέφερε ότι "θα μπουν μέσα..".

Τα παραπάνω σύμφωνα με το ρεπορτάζ "ξεχείλισαν το ποτήρι" των... άκαπνων "στρατηγών" και καναπεδάτων βουλευτών και συμβούλων που μελετούν τη διάλυση του σώματος.

Η "Ομάδα Δέλτα" που συστήθηκε ως σώμα δίωξης παραβατικών συμπεριφορών και των κουκουλοφόρων, έχοντας ήδη απολέσει αρκετούς ήρωες που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, βλέπει ένα κόμμα, που υποτίθεται υπερασπίζεται τους ενστόλους, να τους χλευάζει και να ξέχνα ότι έδωσαν στην Πατρίδα, κάνοντας το χατήρι ακόμη μια φορά των άθλιων ανθελλήνων της αριστεράς, μισητών εχθρών του Έθνους μας.

Για αυτό και οι ένστολοι θα στείλουν ακόμη μια φορά το μήνυμά τους στην ψοφοδεξία στις επικείμενες εκλογές..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών