Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 14, 2014

ΤΟ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

levy_oikonomist
Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μόνον τον αμερικανοκομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους διαβόητους Podemos της Ισπανίας (που είναι μεγαλύτερα νούμερα από τους συριζαίους) και το Die Linke των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους της Γερμανίας, έχει βάλει στο χέρι το γνωστών συμφερόντων Ινστιτούτο Levy.
Ημερίδα για το χρέος, λοιπόν, διοργανώνει αύριο (σ.σ.Σήμερα), το Levy Economics Institute στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο συριζαίοι Γ. Μηλιός και ο Σπ. Λαπατσιώρας, καθώς επίσης οι Ισπανοί ευρωβουλευτές του.....
Podemos, Πάμπλο Ρόμπα (όνομα και πράμα…) και Λόλα (να ένα μήλο…) Εστόπ και o ευρωβουλευτής του Die Linke Χέλμουτ Σολτς (ένα υ τον χωρίζει από τον Σουλτς…). Απόψε το βράδυ, θα γίνει και… welcome dinner (όπως το λένε οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι) στο ξενοδοχείο Stanley. Θα παραστεί και ο mister Tsipras.
Είναι φανερό, λοιπόν, πως οι αμερικανοσιωνιστές ελέγχουν την αριστερά της Ευρώπης δια του Levy (όπως παλαιότερα οι Ροκφέλλερ ήλεγχαν τον Μαρξ και πάει λέγοντας…). Προφανώς, με τη μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπήκε στο κύκλωμα τον Δεκέμβρη του 2012, με την επίσκεψη του mister Tsipra στις ΗΠΑ, κατόπιν προσκλήσεως του Levy!

3 σχόλια:

  1. Καραμανλής Κωνσταντίνος

    Πολιτική δράση

    Εκλέγεται για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1935 και επανεκλέγεται, πρώτος σε αριθμό ψήφων, βουλευτής τον Ιανουάριο του 1936, σε ηλικία 29 χρονών με το Λαϊκό κόμμα.

    Στις εκλογές του προσφέρει πολύτιμη βοήθεια ο τότε βουλευτής Σερρών Αθανάσιος Αργυρός, τον οποίο όμως διαβάλλει με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί.

    ———–

    πεθανε απ’τον καημο του ο Εθναποστολος Αθαν. Αργυρος
    για την σκυλοΠροδοσια…. απο τον καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμανλής Κωνσταντίνος

    Γερμανική κατοχή

    Εγκαθίσταται στην Αθήνα, όπου η μητέρα του πεθαίνει σε ηλικία 52 χρονών μετά από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου. Ανοίγει δικηγορικό γραφείο το οποίο στη συνέχεια κλείνει και παραμένει ανεπάγγελτος. Συναναστρέφεται με προσωπικότητες όπως ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, ο Ξενοφών Ζολώτας, ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Γαρουφαλλιάς, ο Ιωάννης Πολίτης οι οποίοι συγκροτούν τη «Σοσιαλιστική Ένωση».

    Στη διάρκεια της κατοχής δεν συμμετέχει σε καμμία από τις αντιστασιακές οργανώσεις, σε αντίθεση με τον αδερφό του Γραμμένο ο οποίος προσχωρεί στον Ε.Λ.Α.Σ.

    ————-

    Καραμανλής …..ανεπαγγελτος σε ολη την Κατοχη ….αλλα ζουσε ανετα
    ….πως ;;;;;;

    και ο αδερφος του …στο ΕΑΜ- ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμανλής Κωνσταντίνος

    Γερμανική κατοχή

    Το 1943 επιχειρεί να διαφύγει και το κατορθώνει τελικά τον Ιούλιο του 1944 όταν φτάνει με ένα πλοιάριο στο Τσεσμέ της Τουρκίας, αφού όμως πρώτα έχει κρατηθεί για 40 μέρες αιχμάλωτος από τους αντάρτες του Ε.Λ.Α.Σ. στην Τήνο

    ΥΓ γι αυτο τα πηγαινε καλα με τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ του κκε

    αμοιβαια συμπαθεια μεταξυ………ρουφιανοειδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών