Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Το "συνταγματικό τόξο" παρακαλά για υποψηφίους. Η Χρυσή Αυγή έχει έτοιμα τα ψηφοδέλτιά της από το 2014

Συμβαίνει το εξής παράδοξο αυτές τις ημέρες...

Διαβάζοντας τα site και τα υπόλοιπα ΜΜΕ παρουσιάζεται μια τρομερή αδυναμία όλων των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" να βρουν υποψηφίους για τις εκλογές.
Η ΝΔ παρακαλά κουμπάρους, μπατζανάκηδες, αδερφές κτλ μήπως και συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια με καθωσπρέπει υποψηφίους αφού τα μεγαλοστελέχη (Παυλόπουλος, Ιωαννίδης, Σπηλιωτόπουλος κ.α.) συνταξιοδοτούνται πρόωρα λόγω... εκλογικού στραπάτσου.
Στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι μαζικές αποχωρήσεις για...
το κόμμα του ΓΑΠ έχουν φέρει τον Βενιζέλο σε απόγνωση. Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε για εκδήλωση ενδιαφέροντος όσων θέλουν να είναι υποψήφιοι. Τα αποτελέσματα....οικτρά!
Στο κόμμα του Θεοδωράκη το πράγμα είναι εντελώς γελοίο. Λόγω έλλειψης υποψηφίων σε αρκετές περιφέρειες θα καλυφθούν οι θέσεις από.... Αθηναίους, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει υποψήφιος ούτε για δείγμα!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με το νεοσύστατο κόμμα ΓΑΠ. Θα τοποθετηθούν Αθηναίοι στην επαρχία.
Για Αν.Ελ., ΔΗΜΑΡ και κάτι κόμματα του 1% δεν έχει νόημα να συζητήσουμε. Αυτοί προσπαθούν μέσω twitter να πείσουν κανένα φαντασμένο να κατέλθει στις εκλογές.
Στο ΣΥΡΙΖΑ σφάζονται για το ποιος θα μπει και αν θα μπει, ενώ το ΚΚΕ με άνωθεν εντολή διατάζει τους υποψηφίους του ακόμη και σε ποια περιφέρεια θα πάνε.

Η μόνη πολιτική Δύναμη ωστόσο που έχει συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά της.....από το 2014 είναι η Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικό της οργάνωσης και της αξιοποίησης των στελεχών της που οσονούπω θα εκπλήξουν τον ελληνικό λαό.

Και θέτουμε την εξής ερώτηση προς το λαό..

Γιατί άραγε κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος με τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου ενώ συνωστίζονται σε μια "εγκληματική οργάνωση";!

Δώστε τους την απάντηση στις 29 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών