Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 07, 2015

Η έλλειψη αυτοδυναμίας θα είναι το μνημονιακό άλλοθι του Mr Tsipra


Η έλλειψη αυτοδυναμίας θα είναι το μνημονιακό άλλοθι του Mr Tsipra

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Αυτοδυναμία ζήτησε ο mister Tsipras, αφού θεωρεί τη νίκη βέβαιη «όπως σας βλέπω και με βλέπετε», ανοίγοντας τις εργασίες του «Διαρκούς Προγραμματικού Συνεδρίου» του παρδαλού συνονθυλεύματος, το βράδυ του Σαββάτου: «Ζητάμε εντολή διαπραγμάτευσης. Ζητάμε τη δύναμη για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη».
Αυτοδυναμία, λοιπόν. Την οποία ξέρει πολύ καλά, πως δε θα πάρει… Αλλά τη ζητάει και θα ...
συνεχίσει να τη ζητάει επιτακτικά, γιατί η έλλειψή της θα είναι το μνημονιακό του άλλοθι! Όταν, λοιπόν, δεν θα την πάρει και θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων, θα’ χει να λέει πως αν ο λαός του έδινε αυτοδυναμία –όπως ζητούσε προεκλογικά- στα σίγουρα θα το… έσκιζε το Μνημόνιο. «Ενώ τώρα, που δεν έχω αυτοδυναμία και είμαι υποχρεωμένος να συγκυβερνώ, δε μπορώ να το… σκίσω, γιατί δε συμφωνάνε οι συγκυβερνούσες δυνάμεις», θα λέει σα δικαιολογία.
(ΥΓ): «Πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα ο κος Σαμαράς; Αλήθεια έλεγε όταν καταδίκαζε το μνημόνιο; Ή όταν το διαφήμιζε και το εφάρμοζε; Αλήθεια όταν αναλάμβανε τις 18 προεκλογικές δεσμεύσεις διαπραγμάτευσης; Ή όταν ως πρωθυπουργός υλοποιούσε τα ακριβώς τα αντίθετα;», αναρωτήθηκε ο  mister Tsipras. Κρατήστε τα αυτά, γιατί μετά από λίγους μήνες θα αφορούν και τον ίδιο!
Eθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών