Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

Antinews:" Η Χρυσή Αυγή θα είναι και πάλι ο νικητής των εκλογών... Οι Έλληνες θα την ψηφίσουν μαζικά"

"Κλαίνε και οδύρονται" και οι σαμαροφρουροί του διαδικτύου. Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα αυτό που έρχεται αύριο, και αναμένεται να επιφέρει τρομερές πολιτικές αλλαγές.

Οι διαδικτυακοί σταυροφόροι του Σαμαρά, πάνω στο σε άρθρο τους με τίτλο "Η οργή δε θα φύγει με τη Χρυσή Αυγή" προδιαθέτουν το εκλογικό αποτέλεσμα τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και του καταρρέοντα τυράννου Σαμαρά.

Ο θρίαμβος της διωκόμενης Χρυσής Αυγής που....
θα καταλάβει την τρίτη θέση με διαφορά από τα υπόλοιπα κόμματα, όπως ομολογούν όλοι, σε συνδυασμό με την εκκωφαντική πτώση των ποσοστών του Σαμαρά αναμένεται να αναμορφώσουν τα πάντα στο πολιτικό σκηνικό.
Κάτι που δεν μένει απαρατήρητο από τους, πρώην κομμουνιστές, νυν παπαγάλους της Συγγρού και προσπαθούν, μάταια, να περισώσουν κάποιες ψήφους.

Χαρακτηριστικά γράφουν:
"Είναι αδιανόητο να συνεχίζεται η τιμωρητική ψήφος με τη στήριξη των υποστηρικτών- δολοφόνων των παππούδων μας. Θα είναι η πιο μεγάλη ντροπή αν δούμε ψήφο στήριξης στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα ή ακόμη και στη Νίκαια, εκεί που οι δολοφόνοι ξεγυμνώθηκαν."

Και οι περιοχές που αναφέρουν δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Η Χρυσή Αυγή αναμένεται να θριαμβεύσει σε Δίστομο και Καλάβρυτα και στη Β' Αθήνας να είναι δεύτερη δύναμη, αφήνοντα πίσω της τον άθλιο σκευωρό Σαμαρά και στρώνοντας το χαλί προς την εξουσία στον Αρχηγό της, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών