Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ… ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

Είναι κοινό μυστικό, πως η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έχει μεγαλώσει κατά πολύ και πιθανότατα τη νύχτα της Κυριακής θα έχουμε επανάληψη της συντριβής του 2009, για την ΝΔ. Και βέβαια, οι δελφίνοι ακονίζουν τα… μαχαίρια τους, για να καθαιρέσουν την ίδια νύχτα τον υπαίτιο της συντριβής, Αντωνάκη Σαμαρά και να απαλλαγούν μια για πάντα απ’ αυτόν. Βέβαια, οι ίδιοι κρατιούνται, αλλά κάποιοι από τους παρακάτω αδημονούν.
Έτσι, δύο στελέχη της ΝΔ άρχισαν τη γκρίνια, δίνοντας μια πρόγευση για τα όσα αναμένονται τη μακρά νύχτα της Κυριακής.
Την αρχή έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έγραψε τα εξής στη σελίδα του στο Facebook:
«Κάποιοι άνθρωποι είναι αβελτίωτοι. Βλέπουν ότι....
αυτό που κάνουν είναι αναποτελεσματικό. Ό,τι τους γυρίζει μπούμερανγκ. Κι όμως εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να το κάνουν. Όπως η στρατηγική του φόβου που επέλεξε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Άμα είσαι μονοκόμματος (για να μη χρησιμοποιήσω χειρότερους χαρακτηρισμούς) δεν παίρνεις από λόγια και βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου. Και το κακό είναι ότι δεν πληρώνεις μόνος σου -όπως είναι φυσικό- τις συνέπειες. Αλλά και πάρα πολλοί άλλοι».
Παρόμοια κριτική, για την εκλογική τακτική του κόμματος, άσκησε και ο Μεϊμαράκης και είναι προφανές, ότι σ’ αυτό το σημείο θα επικεντρωθούν οι δελφίνοι, για να «καθαρίσουν» τον φον Αντωνάκη. Αχ Αντωνάκη τι σε περιμένει… αλλά, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών