Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015

Bank of America: Δεν φοβόμαστε γιατί ο Mister Tsipras είναι δικό μας παιδί!

Γράφει ο Αντίοχος

Τον τελευταίο καιρό, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα του κατεστημένου ξένου τύπου για τον mister Tsipra, υποχρεώνοντας τη νουδούλα να αναδιπλωθεί κατά ένα μεγάλο βαθμό από την αρχική ρητορική της κινδυνολογίας, περί αποχώρησης από το ευρώ και σκηνών χάους, αν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Και βέβαια, τα σχετικά δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου τυχαία, γιατί βασίζονται σε ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του διεθνούς κατεστημένου, για το… ακίνδυνο του mister Tsipra.

Μια από τις πιο ασφαλείς πηγές ασφαλών πληροφοριών, είναι και η διαβόητη τοκογλυφική Bank of America Merrill Lynch, η οποία συνέταξε έκθεση για τον mister Tsipra, παρουσιάζοντάς τον ως τον...
«Lula της Ελλάδος»!
Ιδού τα κυριότερα σημεία της έκθεσης των διεθνών τοκογλύφων:

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να αναδειχθεί σε Lula της Ελλάδας. Όπως ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, ένας συνδικαλιστής με αριστερή ατζέντα, απέδειξε ότι οι φόβοι των αγορών για το πρόσωπό του ήταν αβάσιμοι και πήρε τα εύσημα για τις εντυπωσιακές οικονομικές επιδόσεις της χώρας του, έτσι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδέχεται να εκπλήξει θετικά τις αγορές, επιταχύνοντας τις μεταρρυθμίσεις.

Βέβαια, η σημερινή εξωτερική θέση της Ελλάδας είναι πιο δύσκολη από ό,τι ήταν εκείνη της Βραζιλίας το 2002.  Αλλά και τότε, οι αγορές φοβήθηκαν πολύ όταν ο Luis Inácio Lula da Silva εμφανίστηκε να προηγείται αισθητά στις δημοσκοπήσεις. Η πιθανότητα να εγκαταλείψει η Βραζιλία τις μεταρρυθμίσεις της, ακόμα και να προχωρήσει σε στάση πληρωμών στο εξωτερικό της χρέος, προκάλεσε σημαντικές εντάσεις στις αγορές το 2002. Το βραζιλιάνικο νόμισμα υποχώρησε κατά 74% από το Μάιο έως τον Οκτώβριο του έτους αυτού, ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε στο 12,53% από 7,6% το 2001 και τα βραζιλιάνικα CDS αυξήθηκαν στο διάστημα Απριλίου-Οκτωβρίου στις 3.951 μονάδες από τις 725 μονάδες.

Όμως, όταν εκλέχθηκε, ο Lula ακολούθησε την προηγούμενη οικονομική πολιτική, εφάρμοσε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έκανε αποκρατικοποιήσεις… Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η επόμενη ελληνική κυβέρνηση θα επιτύχει συμφωνία με την τρόικα, έστω και έπειτα από δύσκολες διαπραγματεύσεις».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών