Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 14, 2015

Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή…


Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή…

Πολύ ανήσυχος φαίνεται ο «Βηματοδότης» για το ενδεχόμενο (σίγουρα λέμε όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται την αληθινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα) να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Τρίτο Κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, λαμβάνοντας την σχετική τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Κάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «Η Τρίτη εντολή» γράφει τα εξής:

«Το σκεφτήκατε αυτό; Ας υποθέσουμε ότι στις εκλογές κανένα κόμμα δεν κερδίζει την αυτοδυναμία. Τότε ακολουθούν, σύμφωνα με το Σύνταγμα, οι διερευνητικές εντολές. Ας υποθέσουμε πάλι ότι την τρίτη θέση καταλαμβάνει (όπως αναφέρουν ορισμένες δημοσκοπήσεις) η Χρυσή Αυγή. Τότε τι θα γίνει; Θα ζητήσει ο Ν. Μιχαλολιάκος άδεια από τον....
εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού προκειμένου να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο ώστε να παραλάβει την τρίτη εντολή; Και πώς θα μεταβεί εκεί; Όπως προβλέπεται από τον κανονισμό των φυλακών, θα πάει... σιδηροδέσμιος με κλούβα και με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Και όταν πάρει την εντολή, τι θα την κάνει; Θα επιστρέψει σιδηροδέσμιος στη φυλακή; Σας τα λέω γιατί όλα αυτά πρώτη φορά συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Ένας αρχηγός κόμματος προφυλακισμένος για εγκληματικές ενέργειες να επιδιώκει την τρίτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση. Είναι κάτι άλλωστε που αρχίζει να προβληματίζει όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα και κυρίως το ΠαΣοΚ που φλερτάρει με την τρίτη θέση, πλην όμως κατηγορεί τον Γ. Παπανδρέου ότι του κόβει δύναμη».
Η ανησυχία (για να μην πούμε πανικός) του συστημικού δημοσιογράφου είναι ολοφάνερη  όπως, επίσης, είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να «προετοιμάσει» το έδαφος ώστε να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Όσο για τις «απορίες» που έχει ο «Βηματοδότης», για το τι πρόκειται να συμβεί αν ο έγκλειστος για τις Ιδέες του Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πάρει την σχετική εντολή, δεν έχει παρά να περιμένει μέχρι εκείνη την στιγμή για να δει τι ακριβώς θα επακολουθήσει.
Εκτός, βεβαίως, και αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπράξουν πολύ νωρίτερα απ΄όσο θα περίμενε κανείς στον «μεγάλο συνασπισμό», προκειμένου να μην εξευτελιστούν κι άλλο τόσο αυτοί όσο και το πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν, με την θριαμβευτική εικόνα του Νίκου Μιχαλολιάκου να συντρίβει ηθικά και πολιτικά το ανθελληνικό καθεστώς, ακόμη και έγκλειστος.
Λέμε «κι άλλο» γιατί η ύπαρξη ανήθικα και παράνομα ως πολιτικών κρατουμένων των εκπροσώπων ενός Εντίμου και Νομίμου Κόμματος, με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και με κατοχυρωμένη την Τρίτη Θέση, εξευτελίζει ακόμη περισσότερο την ψεύτικη δημοκρατία της μεταπολίτευσης και δείχνει το σαθρό περιεχόμενο της υποκρισίας της.
Όντως, η εικόνα της μεταφοράς του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο θα αποτελεί όνειδος. Αυτό, όμως, θα αφορά όλους όσοι βιάζουν την θέληση του Ελληνικού Λαού και δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα ύπαρξης και ελεύθερης διακίνησης Ιδεών σ΄έναν συγκεκριμένο κομματικό φορέα και μια ανάλογη πολιτική ιδεολογία.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών