Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015

Ο BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ… ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

POTAMI 3
Γράφει ο Αντίοχος

Ως… τρίτο κόμμα παρουσιάζουν οι περισσότερες εταίρες «δημοσκοπήσεων» το μπομπολομόρφωμα Ποτάμι, παρότι είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει στην κοινωνία και δεν «τραβάει», για να «μειώσουν» την Χρυσή Αυγή (που είναι τρίτο κόμμα «με τα τσαρούχια», που λέμε…).
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κατασκεύασμα, το Ποτάμι, είναι στα όρια του 3% -λίγο παραπάνω, λίγο παρακάτω- και ότι οι προοπτικές ήταν μέχρι τώρα να δώσει μάχη για να εισέλθει στη βουλή. Ωστόσο, η εμφάνιση του νέου κόμματος του Jeffrey δημιουργεί νέα δεδομένα, που κάνουν το 3% όνειρο απατηλό για τον Θεοδωράκη.
Κι όπως φαίνεται από το....
κύριο άρθρο της φυλλάδας του Big Boss (το κύριο άρθρο ενός εντύπου εκφράζει πάντα τις απόψεις του εκδότη – και συνήθως το γράφουν οι ίδιοι οι εκδότες…), ο Μπόμπολας δεν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του μορφώματος κι είναι έτοιμος να το εγκαταλείψει. Ιδού η προαναγγελία της εγκατάλειψης:
«Και οι προοπτικές της χρονιάς που ξεκίνησε μόλις χθες κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι. Το Ποτάμι δεν δείχνει να ανταποκρίνεται, δημοσκοπικά τουλάχιστον, στις προσδοκίες του δημιουργού του, η διασπασμένη ΔΗΜΑΡ πασχίζει να βρει τον βηματισμό της μετά το «ναυάγιο» της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και το άλλοτε πανίσχυρο ΠΑΣΟΚ βιώνει τον εφιάλτη μίας διάσπασης, τη σκοπιμότητα της οποίας δεν είναι σε θέση να αιτιολογήσουν ούτε καν ο πρωτεργάτης της και οι σύμβουλοί του.
Η χώρα οδεύει προς την κρισιμότερη αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, με τη ραχοκοκαλιά του πολιτικού μας συστήματος θρυμματισμένη να δίνει όχι τη μάχη της πολιτικής επικράτησης, αλλά της κοινοβουλευτικής επιβίωσης».
(ΥΓ): Α ρε… άσπλαχνε Big Boss! Τα… ορφανά (Τσατσόπουλους, Ψαριανούς, Λυκούδηδες και δε συμμαζεύεται…) δεν τα σκέφτεσαι; Πως τα πετάς στους… πέντε δρόμους; Τι θα απογίνουν τα καημένα, τώρα που είναι… εκτεθειμένα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών