Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015

Δεν τόλμησε να πάει Ορεστιάδα ο Σαμαράς καθώς τον περίμενε εξαγριωμένο πλήθος με...ζάχαρη ανά χείρας για να τον...γλυκάνει!


«Αποθεωτική» και ενδεικτική της «απήχησης» που έχει στην Ελληνική Κοινωνία η Νέα Δημοκρατία είναι η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εξελίσσεται μετ’ εμποδίων και τραγελαφικών περιστατικών.

Όλα ξεκίνησαν στη Λάρισα, όπου ο Σαμαράς δεν κατάφερε να μαζέψει εντός της αιθούσης ούτε 100 άτομα από ολόκληρη τη Θεσσαλία, ενώ έξω από την αίθουσα τον περίμεναν με λεμονόκουπες και συνθήματα οι σχολικοί φύλακες.
Ο Σαμαράς εκεί είδε ότι η Θεσσαλία δεν τον θέλει και είπε να πάει στον Έβρο. Εκεί το πρόγραμμά του περιελάμβανε στάση στην Ορεστιάδα. Όμως οι «γάτοι» του επικοινωνιακού του επιτελείου τον ειδοποίησαν, πως εκεί θα τον περίμεναν οι εργαζόμενοι της.....
Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, οι οποίοι ζούνε στο πετσί τους την πολιτική Αντωνάκη, αφού το εργοστάσιο έκλεισε και οι ίδιοι παραμένουν απλήρωτοι.

Εν τέλει ο Σαμαράς άλλαξε το δρομολόγιο του και επισκέφτηκε ένα τούρκικο στρατιωτικό φυλάκιο, φοβούμενος να πάει σε ελληνικό, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, ακόμα και εφόσον οι στρατιώτες δεσμεύονται από την στρατιωτική πειθαρχία!


Στο περιθώριο αυτής της επισκέψεως είπε να δει και κάποιον που πραγματικά θα χαρεί που τον βλέπει και ποιος καλύτερος για την περίσταση από ένα τούρκο. Έτσι πραγματοποίησε επίσκεψη στον νομάρχη της Αδριανούπολης και αντάλλαξαν δώρα και φιλοφρονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών