Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

«Να μην έρθουν οι κομμουνιστές»: Γι’ αυτό ΜΑΥΡΟ στους μπολσεβίκους της Νέας Δημοκρατίας!


Πλησιάζουν με βήμα γοργό οι εκλογές και η ΝΔ έχει αρχίσει να ανακινεί τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». Όμως, όλοι οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί ότι οι πραγματικοί κομμουνιστές βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία. Στο κενό πέφτουν λοιπόν οι παραινέσεις των «γαλάζιων» στελεχών προς τον κόσμο για στήριξη στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς, απλώς, θα παραθέσουμε μερικά από τα βασικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν ότι το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία!
Λαθρομετανάστευση: Βγήκε στην Κομοτηνή ο Σαμαράς και είπε ότι αν χάσει τις εκλογές οι «κομμουνιστές» θα φέρουν τους λαθρομετανάστες. Πρόκειται περί.....
ύψιστου πολιτικού θράσους και προσβολής έναντι της νοημοσύνης του Ελληνικού Λαού, αφού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που ξεσήκωσε πανηγυρισμούς στο «αντιρατσιστικό κίνημα», όταν με ένα νόμο και 4 άρθρα νομιμοποίησε όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και όσους θα έρθουν στο μέλλον! Θυμίζουμε ότι με το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» που έφερε στη Βουλή ο «Μπάμπης» και ψήφισαν με χέρια και με πόδια οι ψοφοδεξιοί, ο οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης, του παρόντος ή του μέλλοντος, κερδίζει δωρεάν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αρκεί να καταγγείλει ψευδώς κάποιον Έλληνα ότι τον έβρισε.

«Οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια»: Πράγματι στον πυρήνα της μαρξιστικής σκέψεως βρίσκεται η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Ο Μάρξ κραύγαζε μάλιστα στο «Κομμουνιστικό Μανιφέστο», ότι όντως οι «κομμουνιστές θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια». Αυτός που έκανε πράξη αυτή την μαρξιστική ιαχή, στην Ελλάδα, ήταν και πάλι ο Αντώνης Σαμαράς, με τα αλλεπάλληλα επίπεδα φόρων, τελευταίο εκ των οποίων ήταν ο ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα αυτή τη στιγμή υπάρχουν σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν πριν τα πάρουν με πλειστηριασμό οι τράπεζες.
Επίκληση του Συμμοριτοπολέμου: Η φωτογραφία του Μεϊμαράκη απαντάει στα πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών