Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 06, 2015

Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!


Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!

Στα πλαίσια της μαύρης προπαγάνδας οι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού αναπαράγουν την παραμύθα περί δήθεν επιστροφής ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ, ειδικά -όπως γράφουν- στην επαρχία.
Καθότι δεν υπάρχει ούτε ένα δεδομένο και ατράνταχτο στοιχείο για να αποδείξουν αυτή την παραμύθα, διαδίδουν πως η μπαρούφα αυτή έχει προκύψει από «στοιχεία ερευνών σε Πελοπόννησο και Μακεδονία».
Άλλοι θα κάνουν λόγο για ευσεβείς πόθους, άλλοι θα μιλήσουν για φρούδες ελπίδες, η Χρυσή Αυγή όμως απαντά: Ούτε μισή ψήφος στη μασονοδεξιά ΝΔ!
Ούτε μισή ψήφος στην....
πατριδοκάπηλη ΝΔ του Σαμαρά η οποία έκλεισε φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές και δεκάδες φίλους της Χρυσής Αυγής με το απατηλό όνειρο να πάρουν πίσω ψήφους που της έφυγαν οριστικά και αμετάκλητα!
Ούτε μισή ψήφος στο αντισυνταγματικό έκτρωμα της Συγγρού, το οποίο κατέλυσε το Σύνταγμα και περιφρόνησε κατά πρωτοφανή και χυδαίο τρόπο μισό εκατομμύριο Έλληνες και Ελληνίδες που εξέφρασαν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την πολιτική τους βούληση!
Ούτε μισή ψήφος στη ψοφοδεή δεξιά της εξαπάτησης, που πουλά εθνικοφροσύνη προ των εκλογών και μετά από αυτές ξεπουλά την Πατρίδα στους ξένους, εξαθλιώνει τους Έλληνες, ανοίγει τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, τους παραχωρεί ελληνική ιθαγένεια και επιπλέον, ψηφίζει και τον αντιρατσιστικό νόμο, κάνοντας Νόμο του Κράτους τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων!
Εάν η μασονοδεξιά ψάχνεται τώρα απεγνωσμένα για ψήφους, ας τις αναζητήσει στους σιωνιστές φίλους της που της έδιναν συγχαρητήρια όταν άρχιζε τις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Από τους Έλληνες Εθνικιστές και τις Ελληνίδες Εθνικίστριες θα πάρει... αυτό που πήρε και στις ευρωεκλογές του Μαΐου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών