Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

Η Χρυσή Αυγή παγιώνεται και θέτει τις βάσεις για την τελική Νίκη

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Δείτε καλά αυτή την εικόνα. Είναι από ένα εκλογικό κέντρο του δήμου Αχαρνών αλλά είναι ταυτόχρονα και μια εικόνα από το μέλλον.

Η Χρυσή Αυγή, αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, διωκόμενη παράνομα και αντισυνταγματικά, με τον Αρχηγό της και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας στην φυλακή ή με ποινές κράτησης κατ' οίκον κλπ κράτησε γερά και σε πολλά εκλογικά τμήματα χτύπησε στα ίσια την ψοφοδεξιά του Σαμαρά. 

Οι δύο μονομάχοι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έριξαν κατά την προεκλογική μάχη πολύ χρήμα. Έβγαλαν "λαγούς" τύπου Θεοδωράκη. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον κόσμο. Ίσως το κατάφεραν εν μέρει! Έρχονται όμως τα αποτελέσματα λίγα λίγα και μας δικαιώνουν για τον αγώνα μας, που γίνεται μόνο και μόνο για την Λευτεριά της Πατρίδος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων!
Η Χρυσή Αυγή αγωνίστηκε με το 1/10 των χρημάτων που...
δαπάνησαν τα άλλα κόμματα! Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση - την έχουν αναστείλει για δεύτερη χρονιά - αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που πήραν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής.

Άνισος αγώνας σε όλα τα επίπεδα... ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Η εικόνα αυτή δείχνει καθαρά τι συμβαίνει σήμερα στην συνείδηση του λαού, αλλά και τι θα συμβεί στο μέλλον. Η Χρυσή Αυγή θα παραμείνει όρθια σε πείσμα όλων όσων ονειρεύονται πως θα της μειώσουν τα ποσοστά. Γιατί έχουμε ριζώσει στην συνείδηση των Ελλήνων!

Κόντρα σε διώξεις, κόντρα σε φυλακίσεις, κόντρα σε δολοφονίες... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! Και ότι ζούμε αυτό το βράδυ είναι το μήνυμα του Ελληνικού Λαού πως μας ζητάει να τον σώσουμε από τα δεινά των κλεπτοκρατών και των κομμάτων που έχουν συνηγορήσει ή αδιαφορήσει στην καταστροφή του.

http://xryshaygh.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Προσωπική άποψη ότι ο σκατοΣαμαράς πρέπει να μας κανιβάλισε ασύστολα με την τρομολαγνεία του, τα ποσοστά που συζητάγαμε για 11 και 12% τα θεωρώ δεδομένα αλλά πολύς κόσμος φοβήθηκε απο το κλίμα και ενέδωσε.
    Για αυτό, το να μείνουμε στα ίδια ποσοστά μετά απο τέτοιο πόλεμο, φυλακίσεις και προγκρόμ εναντίων μας, μετά απο τέτοια τρομοκρατία στους Έλληνες απο τον Σκαταμαρά είναι μόνο ΑΘΛΟΣ!
    Κεφάλι κάτω τώρα και δουλειά για την επόμενη ημέρα η οποία έρχεται με τις αποφυλακίσεις των αδίκως διωκώμενων βουλευτών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών