Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Μη αναστρέψιμη η ήττα της ΝΔ: Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή


Μη αναστρέψιμη η ήττα της ΝΔ: Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή

Κλεισμένος στον ψυχεδελικό μικρόκοσμό του, με τις ανάλογες φαντασιώσεις να τον ακολουθούν στο παραληρηματικό του ταξίδι, ο Σαμαρά έχει χάσει κάθε αίσθηση της κοινωνικής πραγματικότητας. Όσοι του λένε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ξεκάθαρα τον κοροϊδεύουν. Είναι οι ίδιοι που του δημιουργούν διαφημιστικά σποτάκια που προκαλούν την οργή του κόσμου και τον σέρνουν σε ομιλίες σε διάφορα μέρη, όπου παρά την παρουσία των μπράβων του δεν γλυτώνει από την αποδοκιμασία του Λαού. Οι αντιδράσεις της ΝΔ σ’ όλους τους τομείς δείχνουν πανικό, καθώς οι....
άνθρωποί της βλέπουν ότι όχι μόνο δεν έχουν συσπείρωση πια, αλλά αντιθέτως εμφανίζονται ξεκάθαρα πλέον τάσεις συνεχούς αποσυσπείρωσης.
Η σίγουρη πλέον ήττα της ΝΔ αντί να συγκρατεί τους πιθανούς ψηφοφόρους της, τους οδηγεί πια σ’ άλλα κόμματα. Το όλο σκηνικό θυμίζει τις εκλογές του 2009, όταν ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ γύρω στις 5 μονάδες, τελικά η ΝΔ έχασε με το διπλάσιο ποσοστό, δηλαδή 10,5%. Αυτό συνέβη επειδή μια μεγάλη μερίδα αναποφάσιστων κατέληξαν στην απόφασή τους τις τελευταίες ημέρες και δεν πήγαν στον σίγουρο χαμένο των εκλογών.
Με δεδομένο αυτό θα απελευθερωθούν πολλοί ψήφοι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά συσπείρωσης των ψηφοφόρων της και έτσι μπορεί να στοχεύσει πολύ πιο εύκολα στην διεύρυνση των ποσοστών της. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα κατακτήσει την Τρίτη Θέση στις 25 Ιανουαρίου, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των δημοσκοπικών εταιρειών να δείξουν «μάχη» για το ποιο κόμμα θα είναι Τρίτο. Όσο κι αν προωθείται το «Ποτάμι» (για προφανείς λόγους) η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη (και) για την Τρίτη Θέση, με τις δικαιολογίες των «έγκυρων» δημοσκόπων να είναι γνωστές από τώρα: «Δεν υπολογίσαμε το εύρος της επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους αναποφάσιστους».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών