Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Η στοιχηματική εταιρία του Μπόμπολα προβλέπει βέβαιη συντριβή της ΝΔ


Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας Kontra news για την επικείμενη νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Χθες έδινε για συντριβή της Ν.Δ. στα 1.000 €, 10.000 € και σήμερα τα αύξησε σε 12.000 €!
Εκτός από τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά, η στοιχηματική εταιρεία Stoiximan του εθνικού εργολάβου και βαρόνου των μίντια Γιώργου Μπόμπολα, προεξοφλεί και...
«νίκη» της Χρυσής Αυγής, την οποία εμφανίζει ως αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Όπως καταλαβαίνετε πήγαν τζάμπα τα πρωτοσέλιδα του «Έθνους» που μιλούσαν για εγκληματική συμμορία καθώς και τα αφιερώματα στο MEGA που καλούσαν τη Δικαιοσύνη να κλείσει μέσα τον Μιχαλολιάκο και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για την εγκληματική συμμορία που είχαν συστήσει και αποτελούσαν μεγάλη απειλή για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική!

Στην ουσία τα στοιχεία που παρουσιάζει η στοιχηματική εφημερίδα του Γ. Μπόμπολα, εξευτελίζουν την εκδοτική του αυτοκρατορία, αφού όσα κόμματα και πολιτικούς ηγέτες στήριξε μετά βίας, βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πολιτική χωματερή. Χαρακτηριστική στην κατεύθυνση αυτή είναι η τύχη του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έγραψε περισσότερες ώρες εμφάνισης στο MEGA, ακόμα και από το γνωστό ντελάλη της τρόικας και των δανειστών, Γιάννη Πρετεντέρη! Μετά από τόση προβολή το ΠΑΣΟΚ είναι αμφίβολο αν θα μπει στη Βουλή, ενώ η Stoiximan του εθνικού εργολάβου εμφανίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο με ποσοστά Ζίγδη και τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα.

Τελικά προηγήθηκε η συντριβή των αναξιόπιστων Μέσων Ενημέρωσης που έφτασαν στο έσχατο όριο εξευτελισμού όταν ανέλαβαν εργολαβικά την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού και το ξέπλυμα των κατοχικών δυνάμεων και ακολουθεί η απόσυρση του πολιτικού προσωπικού που ξεπουλήθηκε στους ξένους τοκογλύφους. Βεβαίως το συγκρότημα Μπόμπολα επιχείρησε για μια ακόμη φορά να κάνει κωλοτούμπα, όπως το συνηθίζει, αφού διαπίστωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας καλπάζει προς την εξουσία. Γιατί οι σχέσεις διαπλοκής του ομίλου με τον κρατικό κορβανά, υποχρεώνει τις εφημερίδες και τα κανάλια του Γ. Μπόμπολα να είναι καθεστωτικά και να υπηρετούν με πίστη στο εκάστοτε γκούβερνο, αρκεί βέβαια να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Μπόμπολα και να υπογράφονται προνομιακές συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο, για δημόσια έργα και κρατικές προμήθειες.

Πάντως η στοιχηματική εταιρεία του Μπόμπολα, αναθεώρησε χθες τις αποδόσεις των στοιχημάτων, προβλέποντας ακόμα μεγαλύτερη πανωλεθρία για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Όποιος στοιχηματίσει σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές θησαυρίζει στην κυριολεξία, αφού είναι το απόλυτο αουτσάιντερ! Συγκεκριμένα στα χίλια ευρώ που θα στοιχηματίσει θα αποκομίζει κέρδος 12.000 ευρώ, δηλαδή, δώδεκα φορές το κεφάλαιο, που θα βάλει ενώ μια μέρα, πριν ήταν 10 φορές το κεφάλαιο. Η απόδοση ανέβηκε γιατί η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται ραγδαία, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες μετρήσεις που διενεργούν οι ντόπιες και διεθνείς εταιρείες στοιχημάτων, που είναι και οι μόνες αξιόπιστες, γιατί παίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το απόλυτο φαβορί στις εκλογές έχει απόδοση 1,03, δηλαδή, ανύπαρκτη. Η εταιρεία του Μπόμπολα θεωρεί επίσης σίγουρο πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και γι' αυτό όποιος ποντάρει σε αυτό το ενδεχόμενο δεν κερδίζει σχεδόν τίποτα, αφού η απόδοση είναι1,10. Ενώ, όποιος ποντάρει στο ενδεχόμενο να είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, κερδίζει 25 φορές το κεφάλαιο και γίνεται αυτομάτως πλούσιος!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών