Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ… ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του μέσα στη νουδούλα, για την εκλογική του συντριβή, ο φον Αντωνάκης κάνει πως δε βλέπει και δεν ακούει τίποτα, για να κερδίσει χρόνο και να παραμείνει στην καρέκλα του. Κι όλα αυτά, γιατί ελπίζει στη μεγάλη… επιστροφή!!!
Μιλώντας, λοιπόν, στην Εκτελεστική Γραμματεία της νουδούλας, είπε πως «Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να βγει αλώβητη» κι ότι «έχασε το μικρότερο ποσοστό που έχασε ποτέ σε περίοδο διακυβέρνησης». Επιπροσθέτως, έφτιαξε και… πολιτικό συμβούλιο, στο οποίο θα μετέχουν οι πιστοί του, όπως  η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Μπουμπούκος, ο Βρούτσης και άλλοι.
Σε τι ελπίζει ο άνθρωπος που με την πολιτική του κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται…) να φέρει στην εξουσία ένα παντελώς ανυπόληπτο παρδαλό συνονθύλευμα, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έδινε κάθε φορά μάχη για να μπει στη βουλή; Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα του διαδικτυακού του φερεφώνου και θα καταλάβετε:
«Βρώμικος πόλεμος κατά του Σαμαρά
Βρώμικο πόλεμο, λάσπη και...
ύπουλα τάκλιν σαν κι αυτά που βλέπουμε στον υπέροχο κόσμο της… Σούπερ Λίγκας παίζονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο τη Νέα Δημοκρατία. Και μπορεί μια ήττα να δημιουργεί αναταράξεις και γκρίνιες, ωστόσο, τα τεκταινόμενα στο χώρο της Δεξιάς ξεπερνούν τη φαντασία.
Άλλωστε, ο Σαμαράς και η ΝΔ θα είναι αυτοί που θα κληθούν, δυστυχώς πολύ σύντομα, να μαζέψουν τα κομμάτια που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει πίσω του. Γι’ αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φάνεΚαι βεβαίως παραβλέποντας ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ θα επιστρέψουν και τότε μαύρο φίδι που έφαγε όλα εκείνα τα συμφέροντα που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας και του μέλλοντος των παιδιών μας…».
(ΥΓ): Αντωνάκη μη φας, έχουμε… γλάρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών