Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

Ο πρόεδρος του ΚΙΣ δηλώνει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Xρυσής Aυγής


Ο πρόεδρος του ΚΙΣ δηλώνει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Xρυσής Aυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον επικεφαλής του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ, Ντέϊβιντ Χάρις, ήρθε η σειρά του προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣ) Μωϋσή Κωνσταντίνη να συγχαρεί τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και να δηλώσει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής και την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ιδού :
«Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας στο πρώτο κόμμα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας, τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ελληνικός Εβραϊσμός, η αρχαιότερη εβραϊκή κοινότητα της Ευρώπης και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, έχει πάντα στηρίξει τους αγώνες, έχει συμβάλλει στην πρόοδο της...
χώρας και θα συνεχίσει να το πράττει, στηρίζοντας την επόμενη κυβέρνηση με την πεποίθηση ότι θα εδραιωθεί η σταθερότητα και θα συνεχιστεί η ανάπτυξη προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.
Παράλληλα επισημαίνω ότι ο Ελληνικός Εβραϊσμός είναι σοκαρισμένος από το γεγονός ότι οι χθεσινές εκλογές ανέδειξαν το φιλοναζιστικό κόμμα ως τρίτο κόμμα της Ελλάδας, της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία και έδωσε στον κόσμο τις βάσεις του δυτικού πολιτισμού.
Παρότι έχει δείξει τις θέσεις και τις προθέσεις του, το κόμμα των υμνητών του Ναζισμού συνεχίζει να παραπλανά μερίδα του ελληνικού λαού εκμεταλλευόμενο την ανέχεια και την οδύνη. Για μία ακόμη φορά ο Ελληνικός Εβραϊσμός κρούει κώδωνα αφύπνισης…».
Περαστικά σ’ αυτόν και σε όσους άλλους… πονάνε από την εκλογική επιτυχία του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Και δηλώνουμε πως στο μέλλον θα συνεχίσουμε να τους… σοκάρουμε, όλο και πιο πολύ!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών