Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

Αμετανόητοι: 20 μόλις μέρες μετά τις εκλογές τα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων κρύβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής


Αμετανόητοι: 20 μόλις μέρες μετά τις εκλογές τα παπαγαλάκια των δημοσκοπήσεων κρύβουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής

Πιο μούφα δημοσκόπηση πεθαίνεις... Μία καταγέλαστη χαλκευμένη δημοσκόπηση παρουσίασε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων ο Alpha με σαφή στόχο να αβαντάρει την νέα κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ αλλά και να στείλει μήνυμα στην ψοφοδεξιά πως ο πολιτικός της βίος έλαβε τέλος.
Αναφορικά με την Χρυσή Αυγή τα παπαγαλάκια που δεν έβαλαν μυαλό από την σφαλιάρα των εκλογών και την ολική διάψευσή τους που έδειχναν τον Λαϊκό Σύνδεσμο με κομμένα ποσοστά, συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι εμφανίζοντας τους Έλληνες Εθνικιστές στην 5η (!) θέση με πτώση των ποσοστών. Φαίνεται πως ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως....
η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!
Στην πρόθεση ψήφου στην χαλκευμένη δημοσκόπηση της Marc τα κόμματα λαμβάνουν: Σύριζα 45,4%, ΝΔ 18,4%, ΚΚΕ 4,8%, Χρυσή Αυγή 4,7%, ΑΝΕΛ 4,7%, Ποτάμι 4,6%, ΠΑΣΟΚ 2,8% και ΚΙΔΗΣΟ 2%.
Η απόδειξη της αλλοίωσης των στοιχείων της έρευνας γίνεται με την κάρτα των εισροών προς τον Σύριζα, όπου το κόμμα του Τσίπρα φαίνεται να κερδίζει το 14% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ και το 11% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Πώς γίνεται οι ΑΝΕΛ να έχουν μεγαλύτερη αποσυσπείρωση και να διατηρούν τα ποσοστά τους και η Χρυσή Αυγή λιγότερη και να πέφτει; Αυτά μόνο οι "μάγειρες" των δημοσκοπήσεων μπορούν να τα εξηγήσουν...
Για να μην έχουν πάντως καμία αγωνία τους ενημερώνουμε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη και η φωνή της Εθνικής Αντιπολίτευσης θα συνεχίσει σταθερά την ανοδική του πορεία κι όποτε και αν διεξαχθούν εκλογές, τα παπαγαλάκια για πολλοστή φορά θα γελοιοποιηθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών