Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 14, 2015

ΟΙ PODEMOS ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ’ ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Παρότι είναι… νούμερα αυτοί οι Podemos της Ισπανίας, έχουν καταλάβει ότι η ταύτισή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τους βγει σε καλό, αλλά μπορεί και να τους καταστρέψει! Η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιθανότερη, μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα του mister Tsipra, που είναι στα σκαριά. Μάλιστα, οι επιπτώσεις θα είναι άμεσες, καθώς οι Podemos έχουν μπροστά τους τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και τις βουλευτικές του Οκτωβρίου.

Άρχισαν, λοιπόν, να… αραιώνουν από το παρδαλό συνονθύλευμα, τώρα που βλέπουν την κωλοτούμπα να πλησιάζει επικίνδυνα. Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένους δημοσιογράφους ο… κοτσιδάτος αρχηγός των Ισπανών συριζαίων Ινγκλέσιας, πήρε αποστάσεις από το εγχώριο παρδαλό συνονθύλευμα:   

«Δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές (της Ελλάδας) και δεν θα μας...
οδηγήσουν αυτές στη νίκη ή στην ήττα. Η Ισπανία και η Ελλάδα είναι δύο πολύ διαφορετικές χώρες. Κατ’ αρχήν, η Ισπανία είναι η τέταρτη οικονομία της ευρωζώνης και αυτό συνεπάγεται ότι έχει μια διαφορετική θέση όσον αφορά τους όρους της διαπραγμάτευσης. Το ότι δείχνουμε συμπάθεια στην κυβέρνηση της αλλαγής (στην Ελλάδα) δεν σημαίνει ότι οι πραγματικότητες μας είναι παρόμοιες. Είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά για την ελληνική κυβέρνηση, όμως αυτή είναι μια παράμετρος που θα έχει πολύ περιορισμένες συνέπειες για τη χώρα μας».
Ποιοι άλλοι θα κάνουν «ξεπαρεού» τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που βλέπουν που το πάει το πράμα; Θα μάθουμε προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών