Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015

Σπηλιωτόπουλος: "Η Χρυσή Αυγή μας έριξε πολύ "ξύλο" στις εκλογές... Ήταν λάθος όπως την αντιμετωπίσαμε..." - ΒΙΝΤΕΟ

Μια μεγάλη και πικρή αλήθεια για την ψοφοδεξιά ξεστόμισε χθες ο επί πολλά έτη βουλευτής και στέλεχος της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, ο οποίος προτίμησε να μην κατέβει στην πρόσφατη εκλογική μάχη, γνωρίζοντας την συντριβή που ερχόταν, ομολόγησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ πως η ψοφοδεξιά διαλύθηκε από την Χρυσή Αυγή, επειδή ο Σαμαράς ενορχήστρωσε την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε αυτολεξεί τα λεγόμενά του: "Επί της ουσίας είχαμε πολιτικές λαϊκοδεξιές, Δώσαμε έναν αγώνα ως παράταξη στα δεξιά με την Χρυσή Αυγή. Φάγαμε...
ξύλο από την Χρυσή Αυγή και ήταν θέμα χρόνου πότε θα μπαίναμε στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Όταν η Νέα Δημοκρατία φυλακίζει εν μία νυκτί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με έναν λάθος τρόπο, και στα όρια της Συνταγματικής νομιμότητας, και η Χρυσή Αυγή επιβιώνει ως τρίτη πολιτική δύναμη, σημαίνει ότι οι πολιτικές αυτές απέτυχαν!"

Πιστεύουμε ότι κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό, όταν ο ίδιος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ομολογεί την σκευωρία, την πολιτική δίωξη και εντέλει την πανωλεθρία της ψοφοδεξιάς από τους Έλληνες εθνικιστές.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών