Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 04, 2015

Μετά τον πρέσβη του Ισραήλ ο "πατριώτης" Καμμένος παει στον πρέσβη των ΗΠΑ για..."σύσφιξη σχέσεων"! Τυχαίο ρε πατριώτες..;!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σειρά με την οποία επισκέπτεται ή για να είμαστε ειλικρινείς σκύβει ευλαβικά στον αφέντη και του προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Καμμένος είναι σημειολογικό και για το ποιος ασκεί κυριαρχία στην Ελλάδα.

«Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά…», έγραφε το Βήμα το 2012 κι έτσι –προς επιβεβαίωση του δημοσιεύματος- μετά από την επαφή του με την πρέσβη του Ισραήλ, ο προεδροπάνος έσπευσε προς συνάντηση και του Αμερικανού πρέσβη. Εν συνεχεία, συνάντησε και τον πρέσβη της Ρωσσίας, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του, ότι είναι… πατριωτάκι.  

Και βέβαια, το θέμα που συζήτησε με τον  πρέσβη των ΗΠΑ, ήταν τα… εξοπλιστικά. Αναφέρει σχετικά με τις πρώτες συμφωνίες ένα παπαγαλάκι του προεδροπάνου:  «Ο κ. Καμμένος ζήτησε  μεταχειρισμένα μεταφορικά ελικόπτερα »Μπλακ Χωκ» για τα οποία από παλιότερα υπήρχε ελληνικό ενδιαφέρον αλλά η Ουάσιγκτον δεν είχε ανταποκριθεί. Επίσης,
επανέλαβε την ελληνική απόφαση (Σ.Σ. πότε πρόλαβαν και την πήραν;) για τον εκσυγχρονισμό των 5 παροπλισμένων  αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας Ρ-3 από την εποχή της υπουργίας Μεϊμαράκη. Η εργασία θα γίνει στην ΕΑΒ  και για να συζητηθεί με τον πρέσβη φαίνεται ότι έκλεισε το θέμα και η εργασίες θα γίνουν από την αμερικανική Λόκχηντ Μάρτιν . Όσον αφορά την  ΕΑΒ ο υπουργός ανέφερε την πρόθεση της κυβέρνησης να διαμορφώσει την αεροπορική βιομηχανία της Τανάγρας σε επισκευαστικό κέντρο της αμερικανικής Λόκχηντ  στην περιοχή. Επ’ αυτού- που είναι κάτι που το προωθεί και η αμερικανική εταιρία-  ζήτησε την αμερικανική κυβερνητική στήριξη. Επίσης έγινε γνωστό ότι δρομολογήθηκε τέλος επίσημη επίσκεψη του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ η οποία θα κανονιστεί δια της διπλωματικής οδού».
Μιλάμε για μεγάλη φούρια! Δεν κρατιέται ο προεδροπάνος!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών