Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2015

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

Ανέκαθεν, η πιο ασφαλής χώρα της Ευρώπης για τους εβραίους, ήταν η Βρετανία. Ακόμα και στην περίοδο του μεσοπολέμου, στα «χρόνια της φωτιάς»!
Ωστόσο, σήμερα, η Βρετανία είναι η δεύτερη –μετά την Γαλλία- πιο επικίνδυνη για τους εβραίους χώρα στην Ευρώπη!
Έτσι, σε επίπεδο ρεκόρ ανήλθε ο αριθμός των αντισημιτικών κρουσμάτων στη Βρετανία το 2014, υπερδιπλάσιος σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εξαιτίας των γεγονότων στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε η εβραϊκή ένωση Community Security Trust.
Τα στοιχεία, τα οποία η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι χαρακτήρισε «βαθιά ανησυχητικά», δίνονται στη δημοσιότητα εν μέσω των αυξανόμενων φόβων ανάμεσα στους περίπου.....
260.000 εβραίους της Βρετανίας, μετά τις αιματηρές αντιεβραϊκές επιθέσεις στην Γαλλία, τον περασμένο μήνα.
Η ένωση Community Security Trust, ανακοίνωσε ότι τον περασμένο χρόνο σημειώθηκαν 1.168 αντισημιτικά περιστατικά, αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ επιθέσεων που είχε καταγραφεί το 2009.
Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περασμένου μήνα, το ένα τέταρτο των Εβραίων της Βρετανίας έχουν σκεφτεί να εγκαταλείψουν τη χώρα την τελευταία διετία και πάνω από τους μισούς αισθάνονται ότι δεν έχουν μακροπρόθεσμα μέλλον στην Ευρώπη.
Και βέβαια, οι δράστες των επιθέσεων αυτών είναι μουσουλμάνοι, με τους οποίους η σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φουλάρει την… πολυπολιτισμική Βρετανία και την Ευρώπη ολόκληρη, για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες. Και τώρα, τα πρώτα θύματα αυτών των… πολυπολισμικών είναι οι εβραίοι. Για να επιβεβαιωθεί η γνωστή παροιμία, που λέει πως «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα». Μόνο που στην περίπτωσή μας, την πληρώνουν οι απλοί εβραίοι, κι όχι οι μεγαλοσχήμονες της Νέας Τάξης, σιωνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών