Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2015

Βαρουφάκης και Soros μοιράζονται τον ίδιο φόβο: "Την Άνοδο στην Εξουσία της Χρυσής Αυγής"

Γράφει ο Αινείας

Απρίλιος του 2012. Ο σημερινός - πάμπλουτος - Υπουργός Οικονομικών, ψευτοεπαναστάτης Yanis Varoufakis αρθρογραφεί τακτικότατα στο protagon.gr του "εκλεκτού" του Μπόμπολα, Σταύρου Θεοδωράκη.
(Το site που διαφήμιζε ως... τραβεστί!!!)

Οι αναλύσεις του ως επί το πλείστον οικονομικές, με πομπώδεις εκφράσεις και με τη "στόφα" της "αυθεντίας". Δεν παρέλειπε ωστόσο να αφήνει και το πολιτικό του στίγμα ή ακόμη καλύτερα αν θέλετε το μεγαλύτερο του φόβο που - τι σύμπτωση...! - ήταν ο ίδιος με του κατεστημένου. Η έλευση της Χρυσής Αυγής.

Λίγο πριν τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, που οδήγησαν στο θρίαμβο του Εθνικιστικού Κινήματος, ο Varoufakis σε άρθρο του αφού ΥΜΝΕΙ τον George Soros (τον γνωστό ανθέλληνα τοκογλύφο):

"Τον θεωρώ σημαντική προσωπικότητα και, για αυτό, χάρηκα πολύ που τον γνώρισα, και μάλιστα που....
οι θέσεις μας, όσο αφορά την Κρίση του Ευρώ, έχουν έρθει πολύ κοντά"

Αλλά τελικά σε ένα κείμενο που βρίθει από οικονομικά τσιτάτα και... σάλια προς τον διεθνή Σιωνιστή τοκογλύφο χτυπά και το σημαντικότερο καμπανάκι κινδύνου που τους ειπώθηκε λογικά από τον φίλο του George Soros:

Από τότε πέρασαν 2,5 χρόνια και ακόμη ο Varoufakis και το παγκόσμιο και εγχώριο κατεστημένο τρέμει κάτι:

Τους "Τελευταίους Πιστούς" και τον Αρχηγό τους που έχουν γίνει πια Χιλιάδες που βαδίζουν στο δρόμο της απελευθέρωσης της Χώρας από τον "Μπαρουφάκη" και τους φίλους του!

Και αφήνω να μας εξομολογηθεί ο ίδιος:

"Επειδή τον κατατρέχει και τον κυνηγά το φάσμα μιας νέας δεκαετίας του ’30. Όταν στην συζήτησή μας αναφέρθηκα στον κίνδυνο η αποδόμηση του ευρώ να μας πάει σε μια μεταμοντέρνα έκδοση εκείνης της απαίσιας δεκαετίας, κούνησε σιωπηλά το κεφάλι και συμφώνησε. Ως ουγγρο-εβραίος με μνήμη του τι αυτό σήμανε τότε, παρακολουθεί την «άνθηση» μπουμπουκιών τύπου Χρυσής Αυγής και τρέμει. Ένα συναίσθημα που συμμερίζομαι απόλυτα (κι ας μην δουλέυω για αυτόν!)"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών