Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να συντρίψει τη δικτατορία των ευρωπαίων διεφθαρμένων


Ειρωνεία επικών διαστάσεων έχει αναδυθεί στην τελευταία πολιτική επικαιρότητα με την πλήρη σύμπλευση των δηλώσεων Σόιμπλε – Γιουνκέρ ως απάντηση μίας δήθεν «ρήξεως», που θα καταλήξει μοιραία στην υπογραφή του νέου μνημονίου, με την επωνυμία «κοινωνικό συμβόλαιο» ή έστω «συμβόλαιο», μεταξύ της Ελλάδος και της τρόικα, με την επωνυμία «θεσμικά όργανα». Οι δύο ευρωπαίοι αξιωματούχοι με μία φωνή, αλλά διαφορά χρονικής φάσης, δήλωσαν ότι «δεν αλλάζουν την πολιτική οι εκλογές».
Το πρώτο που.....
χρήζει σχολιασμού είναι ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι «οι εκλογές δεν αλλάζουν την πολιτική» είναι οι ίδιοι που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως «αντιδημοκρατική». Μάλιστα ο Σόιμπλε είναι ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, ο εγκρίνων τα κονδύλια της Μέρκελ προς τον Ψαρρά, ώστε να αναπαράγονται αφειδώς οι ανοησίες και τα ψέμματά του εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ειρωνεία πραγματική το να μέμφονται την Χρυσή Αυγή οι ενορχηστρωτές και χορηγοί μίας ολόκληρης σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
Όμως ας έρθουμε και στο προκείμενο. Αφού «οι εκλογές δεν αλλάζουν την πολιτική», όπως ισχυρίζονται οι Σόιμπλε και Γιουνκέρ, τότε γιατί ψηφίζουμε; Ο Ελληνικός Λαός έδωσε σαφέστατη εντολή (με 53%...) για μονομερή καταγγελία του μνημονίου και διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους. Παρότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις όλα δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός έχει προδοθεί ακόμη μία φορά, αφού φαίνεται στον ορίζοντα ένα νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα και συνέχιση της παρουσία της τρόικα με ένα επίσης διαφορετικό όνομα.
Αυτό αποδεικνύει πως οι διεθνείς τοκογλύφοι αντιλαμβάνονται ορθώς την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και άφησαν να καταληφθεί η εξουσία από τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι αυτοί δεν θα απειλήσουν την κυριαρχία τους, αλλά απλώς θα ζητήσουν αλλαγή ονομάτων, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Γνωρίζουν επίσης ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που πραγματικώς, ειλικρινώς και αδιαπραγματεύτως πρεσβεύει την ρήξη με τους «δανειστές» ή «εταίρους» όπως τους λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, διεθνείς τοκογλύφους στην πραγματικότητα. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την Κάθαρση και την Οικονομική Ανάταση ολόκληρου του Έθνους, μακριά από εποπτείες και λιτότητα. Γι’ αυτό και έστησαν όλη εκείνη την σκευωρία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2013 και συνεχίζεται έως και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών