Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 16, 2015

Οι Financial Times προειδοποιούν: Εάν συμβιβαστεί ο Σύριζα, θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή!

Καμπανάκι κινδύνου κρούουν οι Financial Times, προειδοποιώντας την κυβέρνηση Σύριζα πως σε περίπτωση συμβιβασμού με τους Ευρωπαίους δανειστές ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την πολιτική επικράτηση της Χρυσής Αυγής.

Το άρθρο που υπογράφεται από τον Wolfgang Münchau επιχειρεί μια εκτίμηση των επιλογών της ελληνικής κυβέρνησης εις ότι αφορά την στάση της κατά την προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup. Ο αρθρογράφος συστήνει στην κυβέρνηση Σύριζα να τηρήσει σκληρή στάση έναντι των δανειστών, στον υπουργό Οικονομικών δε, Γ. Βαρουφάκη, να διατηρήσει την ψυχραιμία του απέναντι στην ψυχρότητα που θα αντιμετωπίσει από τους ομολόγους του κατά τη διάρκεια του Eurogroup της Δευτέρας.

Στην πραγματικότητα, ο κύριος Münchau έχοντας διακρίνει τις ξεκάθαρες τάσεις συμβιβασμού από μέρους Σύριζα, κρούει τον κώδωνα του πραγματικού κινδύνου ο οποίος δεν είναι άλλος από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Επισημαίνει κατά λέξη ο αρθρογράφος των Financial Times: «Το χειρότερο σενάριο θα ήταν...
για την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί την ήττα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συναινέσει...τότε πολιτικά θα φθαρεί και οι πολίτες θα στραφούν στην Χρυσή Αυγή».

Πράγματι, οι δηλώσεις Τσίπρα και Βαρουφάκη κατά το πρόσφατο παρελθόν, κινούνται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος: εκλιπαρούν για τον οίκτο των δανειστών, καθώς εάν συμφωνήσουν συνολικά στις απαιτήσεις τους (πράγμα το οποίο επί της ουσίας επιθυμούν) τότε θα γιγαντωθεί εκλογικά η Χρυσή Αυγή. Συνοπτικά λοιπόν, η τακτική Σύριζα έναντι των δανειστών, την οποία επικροτούν οι Financial Times, είναι η ακόλουθη: δεν επιθυμούμε να συγκρουστούμε, θέλουμε να συμφωνήσουμε, αλλά τυχόν καθολική αποδοχή των απαιτήσεών σας θα εξοργίσει τον Ελληνικό Λαό που θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή.

Κατά συνέπεια, για την συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει όχι plan B αλλά ούτε καν plan A για τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους «εταίρους». Μοναδικό «διαπραγματευτικό χαρτί» της ξενόδουλης συγκυβέρνησης των προθύμων, είναι η απειλή ανόδου της Χρυσής Αυγής. Προς τούτο και διαρρέεται από τα πλήρως ελεγχόμενα από τους εξουσιαστές μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και από τους απατεώνες των κίβδηλων δημοσκοπήσεων, η υποτιθέμενη απαίτηση της πλειοψηφίας του Λαού μας για έναν «έντιμο συμβιβασμό». Όπου όμως «έντιμος συμβιβασμός», είναι στην πραγματικότητα το ωραιοποιημένο περιτύλιγμα της διατήρησης της Πατρίδος και του Λαού μας στην αισχρή και απάνθρωπη δουλεία των τόκων.

Με το πέρασμα του χρόνου και δεδομένου του ραγιαδισμού που διακρίνει τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου, καθίσταται βεβαία και αναπόφευκτη η ισχυροποίηση της μοναδικής πολιτικής δύναμης η οποία έχει τη θέληση αλλά και τη δύναμη να εκφράσει αγνά και καθάρια την απαίτηση των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών