Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Ξενόδουλη Αριστερά: η Γερμανική Βουλή θα αποφασίσει για το Μνημόνιο του Σύριζα!


Ξενόδουλη Αριστερά: η Γερμανική Βουλή θα αποφασίσει για το Μνημόνιο του Σύριζα!

Η συνέχιση της πολιτικής των Μνημονίων, είτε ονομάζεται «Πρόγραμμα» είτε και «Άρης Βελουχιώτης» ακόμη, δεν αποτελεί επί της ουσίας μετεκλογική μεταστροφή της γραμμής Σύριζα, αλλά μάλλον επαναφορά στις προ 2012 θέσεις της καθεστηκυίας Αριστεράς στην Ελλάδα.
Αυτή υπήρξε άλλωστε μια θέση της Χρυσής Αυγής η οποία διατυπώθηκε μετά τις εκλογές του 2012, οπότε και ο Σύριζα παρουσιαζόταν εντέχνως από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ως το αντίπαλον δέος της ΝΔ, με μια προφανή σκοπιμότητα: να εμποδιστεί η μαζική στροφή του εκλογικού σώματος προς την Χρυσή Αυγή και να...
αποτραπεί η εκλογική της γιγάντωση, ενδεχομένου εξόχως δυσάρεστου τόσο για τους διεθνείς δανειστές, όσο και για την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου. Ο Σύριζα λοιπόν, λειτούργησε ως βαλβίδα ασφαλείας του διεφθαρμένου και χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος και τούτο αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο από την ζέση με την οποία υποδέχθηκε στους κόλπους του τους «ναυαγούς» του κλεφτοΠΑΣΟΚ παραχωρώντας τους όχι απλώς μια θέση στον ροζ ήλιο, αλλά πόστα και οφίτσια στα πρότυπα της πασοκικής αλλαγής της δεκαετίας του 1980!
Τα εντυπωσιακά για τα τσοντοκάναλα και τις κιτρινοφυλλάδες πρώιμα πυρά της νέας κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου κατά των δανειστών, απεδείχθησαν σε λιγότερο από διάρκεια μηνός, άσφαιρα και στρακαστρούκες: η συμφωνία με τους ευρωπαίους δανειστές υπήρξε ράπισμα στους εξαπατημένους ψηφοφόρους που πίστεψαν ξανά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Εκείνοι όμως, θα έπρεπε να είναι υποψιασμένοι, πρωτίστως διότι η Χρυσή Αυγή είχε από μακρού χρόνου επισημάνει το αληθινό πρόσωπο της ροζ Αριστεράς και δευτερευόντως από ένα γεγονός το οποίο αποτέλεσε τη σφραγίδα του καθεστωτικού χαρακτήρα του Σύριζα: της πρότασης και τελικά εκλογής του μνημονιακού νεοδημοκράτη Προκόπη Παυλόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δεν υπήρξε συνεπώς καμία μεταστροφή Σύριζα και Τσίπρα, πολλώ δε μάλλον καμία εφαρμογή της θεωρίας των παιγνίων στην οποία «αρέσκεται» ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπήρξαν μονάχα νέα εκλογική εξαπάτηση των Ελλήνων (αυτή τη φορά από την Αριστερά)και μετεκλογική επαναφορά της καθεστωτικής Αριστεράς στις πάγιες θέσεις της από την προ του 2012 περίοδο.
Επανάσταση κατά των μνημονίων από κρατικοδίαιτους αριστερούς (πασόκους με μανδύα Σύριζα), δεν γίνεται. Το μόνο το οποίο απαιτούν οι βολεμένοι του Σύριζα είναι η διατήρηση των προνομίων τους και φυσικά του δημοσιοϋπαλληλικού τους μισθού.
Η είδηση πως η νέα συμφωνία συνέχισης του Μνημονίου από Τσίπρα και Καμμένο αναμένει την επικύρωσή της από τη γερμανική Βουλή, έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού της Αριστεράς. Το σκηνικό θα γίνει ακόμη ωραιότερο εάν μερικές εκατοντάδες αριστεροί συγκεντρωθούν στην Πλατεία Συντάγματος γιορτάζοντας υπό τους ήχους αντάρτικων ασμάτων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ την επικύρωση της διατήρησης της μνημονιακής πολιτικής.
Στο σουρεάλ σκηνικό θα ήταν αναίδεια και «εθνική» αχαριστία να λησμονήσουμε την επιβλητική παρουσία του «Κούγκι» Πάνου Καμμένου, ο οποίος «ζώστηκε τ' άρματα» μόνο και μόνο για να καταστεί ένας φθηνός παρίας της νέας εθνοκτόνου συμφωνίας με τους «Γερμαναράδες του 4ου Ράιχ»!
ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!
Ευάγγελος Καρακώστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών