Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2015

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ...

Μας είχαν πρήξει, τις προηγούμενες ημέρες, τα λιγωμένα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων, με τον καυγά του Γιάνη (με ένα νι παρακαλώ) Βαρουφάκη με τον Ντάισελμπλουμ, στο Eurogroup της προηγούμενης Δευτέρας. Μάλιστα, τα πιο θρασύτατα και ξεφωνημένα εξ’ αυτών, έγραψαν ότι οι δύο άντρες παραλίγο να ’ρθουν στα… χέρια, γιατί «πάνε αυτά που ξέρανε οι Ευρωπαίοι, τώρα η Ελλάδα σήκωσε ανάστημα» κ.τ.λ. Τελικά, άνθρακες ο θησαυρός! Και μάλιστα, τα διέψευσε -τα λιγωμένα- ο ίδιος ο «νέος Καραϊσκάκης», έστω και με ολίγη καθυστέρηση!

Βέβαια, ο Γιάνης δεν καταδέχτηκε να διαψεύσει τα –κατωτάτης υποστάθμης- εγχώρια παπαγαλάκια, προφανώς από περιφρόνηση. Αλλά, τον Business Insider, που....
αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας Liberation, που πρώτη έγραψε για τον δήθεν «καβγά». Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών, ήρθε μέσω Twitter. «Σας έχω άσχημα νέα. Το ρεπορτάζ σας είναι ψεύτικο. Ποτέ δεν υπήρξε τέτοια στιγμή ανάμεσα στον Γερούν και εμένα. Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω».
Φυσικά, παρά τη διάψευση, τα παπαγαλάκια δεν έγραψαν κουβέντα γι’ αυτήν, γιατί τους χαλάει την… ελληνολεβέντικη σούπα, για τα «παλληκάρια» μας, που «βάζουνε τα κορμιά τους μπροστά» και άμα λάχει να’ ούμε, θα τα κάνουνε όλα… Κούγκι, για πάρτη μας.
Ουστ, γλίτσηδες!
(ΥΓ): Και μπράβο στον Βαρουφάκη, που -αν μη τι άλλο και πέρα από το πολιτικό χάος που μας χωρίζει- δίνει δείγματα σοβαρότητας…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών