Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Kolotouba από τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον κατώτατο μισθό... Σκουρλέτης: "Πρώτα να κάνουμε τις ρυθμίσεις στην αγορά και μετά βλέπουμε για τους μισθούς..."


Παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού! Πρώτα οι ρυθμίσεις και μετά βλέπουμε δήλωσε ο Σκουρλέτης

Οι κωλοτούμπες των Συριζαίων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Ο Συριζαίος υπουργός Εργασίας πριν μερικές μέρες δήλωνε στον Αντ1 πως η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι ένα αναπτυξιακό σοκ στην αγορά και σήμερα δηλώνει πως μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά οπότε παγώνει μέχρι νεοτέρας.  
Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο νέος υπουργός Εργασίας Σκουρλέτης αποκάλυψε πως παγώνει η αύξηση του κατώτατου μισθού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Όπως είπε η επαναφορά θα προκαλέσει μικρό αναπτυξιακό σοκ στην αγορά ωστόσο εάν γίνει άμεσα χωρίς παράλληλες ρυθμίσεις μπορεί να προκαλέσει άλλου είδους σοκ στην αγορά και κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. «Λέμε λοιπόν αυτό το μέτρο πρέπει να....
συνδυαστεί αφού προηγουμένως γίνουν ρυθμίσεις για επιχειρήσεις που θα δώσουν ανάσες».
Ο  Σκουρλέτης είπε πως «θέλουμε πρώτα να αποκαταστήσουμε σειρά μέτρων: επαναφορά συλλογικών συμβάσεων, μετενέργειας, η κατάργηση του νόμου της επιστράτευσης και στη συνέχεια να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ».
Υπενθυμίζουμε ότι οι Συριζαίοι τον περασμένο Οκτώβριο όταν ήταν στην αντιπολίτευση είχαν καταθέσει στην βουλή νομοσχέδιο που προέβλεπε  την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα προ μνημονίων επίπεδα, δηλαδή στα 751 ευρώ μικτά μηνιαία, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Όπως καταλάβατε η «επανάσταση» τελείωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών