Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Η εβραϊκή Lazard σύμβουλος του Ελληνικού Δημοσίου με εντολή ΣΥΡΙΖΑ... Το ΠΑΣΟΚ επικροτεί!!!


Το κλεφτο-Πασόκ στηρίζει τον Σύριζα: Πολύ καλή η επιλογή της Lazard!

Με ανακοίνωσή το Πασόκ του Βενιζέλου στηρίζει την επιλογή του υπουργού οικονομικών του Σύριζα, Γιάνη Βαρουφάκη για την επιλογή του να αξιοποιήσει ως σύμβουλο για θέματα δημοσίου χρέους την εταιρία Lazard. Μάλιστα υπενθυμίζει ότι την ίδια εταιρία είχε συμβουλευτεί και ο Βενιζέλος με το περίφημο PSI ως υπουργός οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
«Είδαμε ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης επέλεξε ως σύμβουλό του για θέματα δημοσίου χρέους τη Lazard που είχε αξιοποιηθεί ως....
σύμβουλος του τότε Υπουργού, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του ΟΔΔΗΧ την κρίσιμη περίοδο των μεγάλων παρεμβάσεων στο χρέος (Ιούλιος 2011 – Μάρτιος 2012). Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία εβραϊκών συμφερόντων είναι συνυπεύθυνη μαζί με την τότε κυβέρνηση για το μεγάλο φιάσκο του «κουρέματος» των ελληνικών ομολόγων που είχε διαφημιστεί ως μεγάλη επιτυχία. Βέβαια η πραγματικότητα ήταν να χάσουν δεκάδες δισεκατομμύρια τα ασφαλιστικά ταμεία και οι μικροομολογιούχοι να χάσουν τις οικονομίες τους αφού είχαν επενδύσει στα ελληνικά ομόλογα.
Σημειώνουμε πως οι Συριζαίοι το 2011 στηλίτευαν την επιλογή της Lazard με ερωτήσεις του ίδιου του Τσίπρα προς τον υπουργό οικονομικών του Πασόκ. Τα χρόνια όμως πέρασαν και το Πασόκ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών