Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

11 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, 21 ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Όπως τα σκάγια εκτοξεύονται από την κάνη ενός όπλου που εκπυρσοκροτεί, έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η ενημέρωση των ΜΜΕ. Ενημέρωση που μας βάλλει, ως λαό, από οικία και ξένα μέσα ενημέρωσης. Άλλα σκάγια βρίσκουν το στόχο τους, άρα θεωρείται πως η ενημερωτική εκστρατεία πέτυχε. Άλλα όμως σκάγια δε βρίσκουν το στόχο τους, με αποτέλεσμα να καταρρέει η όλη επιχείρηση της κατευθυνόμενης ενημέρωσης· με τους εκπυρσοκροτούντες να έχουν πρόβλημα. Ποιοι οι εκπυρσοκροτούντες; Ας δούμε .
«Βρέθηκαν» πόροι για δανειακές υποχρεώσεις ή για κάλυψη παροχών της κυβέρνησης.  Τσίπρας-αγρότες,  σημειώσατε 1
Δήλωση Βαρουφάκη : «αν έγιναν αυξήσεις στη ΔΕΗ, και δεν το γνωρίζω, τότε....
έχουμε πρόβλημα».
Δήλωση Πανούση : «έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα τις ειδήσεις», αφορά το επίμαχο έγγραφο, βάση του οποίου ελευθερώθηκαν οι κρατούντες λαθρομετανάστες.
Στάχτη στα μάτια προσπαθούν να μας ρίξουν, εγχώρια και ξένα κέντρα παραπληροφόρησης, στρεβλώνοντας ακόμη μια φορά την πραγματικότητα. Εξεμάνη σήμερα ο κ. Πανούσης. Δεν γνώριζε κάτι για το συμβάν του διαρρεύσαντος εγγράφου, από το υπουργείο του. Μέχρι και Ε.Δ.Ε διέταξε ο υπουργός για να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι. Μάλλον του διαφεύγει του υπουργού ότι, κανείς υπάλληλος δεν παίρνει ευθύνη να εκδώσει εγκυκλίους, αν δεν έχει υπουργική εντολή. Είμαι όμως σίγουρος ότι μπορεί να φτάσετε και στα άκρα κ. υπουργέ, μόνο και μόνο για να πετύχετε το σκοπό σας.
Απ’ την άλλη έκπληκτος έδειχνε ο κ. Βαρουφάκης, όταν ο κ. Χατζηνικολάου-γνωρίζεται τον μεγαλοσχήμονα δημοσιογράφο- του έλεγε για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ. Προσπαθούσε να μας πείσει ο κ. υπουργός ότι για τις δαπάνες του δημοσίου, ειδικά δε, όσον αφορά μισθοδοσία- επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων, δεν έχει σχέση το υπουργείο οικονομικών. Με λίγα λόγια όποιος υπουργός γουστάρει, κάνει και αυξήσεις.
Τέλος ο κ. Τσίπρας, έδωσε την εξής εντολή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους· να μεταφέρει από το κασόνι του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο κασόνι της κυβέρνησης, 300 εκατομμύρια ευρώ. Πανεύκολο ήταν να βρεθούν τα χρήματα. Κατ’ τα άλλα, κ. Τσίπρα, ες αύριον τα σπουδαία.
Οι αριστοτέχνες της προπαγάνδας, κυρίες και κύριοι, σύμφωνα με τον Ε. Σταυρίδη, πρώην Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε, είναι δύο. Ο Γκαίμπελς και οι μπολσεβίκοι. Ο Γκαίμπελς δεν υπάρχει σήμερα, και ας προσπαθούν να σας πείσουν για το αντίθετο, ότι οι «απόγονοί» του έχουν κόμμα στην Ελλάδα. Οι μπολσεβίκοι όμως υπάρχουν, απόδειξη, τα προαναφερθέντα κατορθώματά τους.
(ΥΓ): Ο τίτλος του κειμένου είναι βγαλμένος από το βιβλίο, «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ», του προαναφερθέντος Ε. Σταυρίδη· βιβλίο που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών