Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ!

Ως γνωστόν, οι λαθρομετανάστες των (πρώην…) «Κέντρων Κράτησης» που αφήνονται ελεύθεροι από τους Τσιπροκαμμένους (ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!), καταλήγουν στο κέντρο των Αθηνών, προκαλώντας τρόμο και ανασφάλεια στους κατοίκους και τους επαγγελματίες, που διαμαρτύρονται εντόνως.
 
Πρέπει, όμως, κάποια φορά να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους και να πάψουμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Τον περασμένο Μάιο, έγιναν δημοτικές εκλογές στην Αθήνα. Στις οποίες, συμμετείχαν από τη μία μεριά οι λαθρολάγνοι Καμίνης, Σακελλαρίδης, Σοφιανός και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» και οι «ανεκτικοί» Κακλαμάνης και Σπηλιωτόπουλος κι από την άλλη μεριά ο «ρατσιστής» Η. Κασιδιάρης. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία να....
«καθαρίσει» η Αθήνα μια για πάντα! Αλλά οι Αθηναίοι, παρότι είχαν πάθει στο παρελθόν δεν τους έγιναν τα παθήματα μαθήματα και με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψαν τη λύση Κασιδιάρη. Περίμεναν, λοιπόν, τίποτα καλύτερο απ’ όλους αυτούς που υπερψήφισαν;
Υποστηρίζω, λοιπόν, ότι μόνον οι ψηφοφόροι του Η. Κασιδιάρη έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν. Οι υπόλοιποι, όπως έστρωσαν να κοιμηθούν!

1 σχόλιο:

  1. Και μετά μιλάνε κιόλας για τον εβραιοτράγο τον Μπου(σ)τάρη. Ας κοιτάξουν τα χάλια τους που δεν πήγαν να κάνουν έφοδο στην Βουλή να τους ξυλοκοπήσουν μέχρις θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών