Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

mathaiopoulos_stefani_serres__large

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 στην πόλη των Σερρών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, στη Μνήμη όλων των πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.
Το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας αμαύρωσε με τη συμπεριφορά της η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Σταμπουλή, η οποία μάλιστα αποχώρησε από τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή δήθεν το γεγονός της κατάθεσης στεφανιού από τη Χρυσή Αυγή. Η συριζαία βουλευτής δήλωσε, πως....
η ίδια εκπροσωπεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αμέσως μετά αποχώρησε, χωρίς να δώσει το παρόν, στην καθιερωμένη παρέλαση, αρνούμενη στην ουσία τις πρέπουσες τιμές, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορεί αυτή σήμερα να δηλώνει «εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου».
Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη αποφασίσει, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. «Μας έκρινε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής. «Μας έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και ως εκ τούτου θεωρώ ότι, αφού τηρείται το πρωτόκολλο, η παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι επιβεβλημένη».
Αν κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν το μέγεθος της θυσίας των Μαρτύρων και των Ηρώων του Έθνους και κατασκευάζουν αφορμές για να γίνουν θέμα στα κανάλια, αρμόδιος για να τους κρίνει είναι ο λαός

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών