Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ MISTER TSIPRA

Γράφει ο Αντίοχος

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή του με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ στην Αθήνα (που έγινε σε «θερμό κλίμα») και με αφορμή την επίσκεψη αλλά και τις δηλώσεις του στο Μουσείο και το Μνημείο ολοκαυτώματος του Βερολίνου, ο mister Tsipras απέσπασε τα συγχαρητήρια των εν Ελλάδι σιωνιστών, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) και της Ισραηλινής Κοινότητας Αθηνών. Ιδού τα… συχαρίκια τους:

ΚΙΣ:
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, το οποίο εκπροσωπεί τις Ισραηλιτικές Κοινότητες και το....
σύνολο των Εβραίων της Ελλάδας, σημείωσε την επίσκεψη και τη δήλωσή σας στο Μνημείο και το Μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, και σας εκφράζει την εκτίμησή του. Η επίσκεψη αυτή, πέρα από τη βαθιά συμβολική σημασία της, εκφράζει τη στέρεη απόφαση της Κυβέρνησης, με βάση τη δημοκρατική παράδοση της χώρας, να καταπολεμήσει τις προσπάθειες αναβίωσης του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού, όπως επίσης να εξασφαλίσει την ειρηνική διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.

Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών:
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε και απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο Ολοκαυτώματος του Βερολίνου, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του. Στη δήλωσή του από το Μνημείο μίλησε για το χρέος της μνήμης στα θύματα του Ολοκαυτώματος και την ανάγκη ενός παν-Ευρωπαϊκού μετώπου απέναντι στο φασισμό.
Εκφράζουμε τη θερμή μας ικανοποίηση για την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και το συμβολισμό που εκπέμπει. Είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τη χώρα μας και για την Ευρώπη που βιώνει σήμερα φαινόμενα αντισημιτισμού και ξενοφοβίας, οι ηγέτες να αποδεικνύουν με τη στάση τους ότι αφενός τιμούν την ιστορική μνήμη και αφετέρου συντάσσονται σε μια ενιαία προσπάθεια να οικοδομήσουν ένα καλύτερο κόσμο απαλλαγμένο από τις διακρίσεις και το ρατσισμό.

(ΥΓ) 1: Και βέβαια, τα συγχαρητήρια δεν του δίνονται τυχαία, ούτε αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη επίσκεψη και τις δηλώσεις του λεγάμενου, αλλά και τη γενικότερη πολιτική, αυτού και της μνημονιακής του συγκυβέρνησης, υπέρ των παγκόσμιων σιωνιστικών συμφερόντων!
(ΥΓ) 2: Ισχύς του, η αγάπη των σιωνιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών