Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

Τέλος στην υποκρισία και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει ο ΕΝΦΙΑ και μάλιστα χωρίς καμιά απαλλαγή!!!

Για να μην θεωρηθούμε εμείς οι κακεντρεχείς και προκατειλημμένοι αφήνουμε τον Ευαγγελάτο του  NewsIt Που καθημερινά δίνει αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, όντας κομμουνιστής ο ίδιος, μέσα από το ραδιόφωνο(Prapolitika FM), την τηλεόραση (Mega), τον Τύπο (Παραπολιτικά) και το διαδίκτυο (NewsIt)...

Ας δούμε λοιπόν  τι αναφέρει σχετικά με τη συμφωνία - υποταγή του Τσίπρα στη Μέρκελ και τις επιπτώσεις που θα έχουμε στην οικονομία μας...

Τα 2,7 δισ. ευρώ που εισπράττει το Κράτος από τον ΕΝΦΙΑ είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Την ίδια ώρα ο....
ΦΜΑΠ τον οποίο αντιπροτείνει στους θεσμούς η Κυβέρνηση υπολογίζεται ότι θα έχει έσοδα κοντά στο 1,4 δισ. ευρώ και έτσι όλα δείχνουν ότι, τουλάχιστον προς το παρόν, μάλλον μένουμε στα ίδια, δηλαδή, μάλλον τουλάχιστον για φέτος ο ΕΝΦΙΑ μένει ως έχει ή έστω με κάποιες μικροαλλαγές.

Οι πληροφορίες λένε ότι στο πακέτο μέτρων ή αν προτιμάται στη νέα λίστα Βαρουφάκη με τα κοστολογημένα μέτρα ο ΕΝΦΙΑ περιλαμβάνεται και μάλιστα ενισχυμένος με κατάργηση φοροαπαλλαγών.

Οι αλλαγές αφορούν, σύμφωνα πάντα με διαρροές καθώς ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί οριστικά κάτι με τους εταίρους και το Brussels Group, αφορούν για παράδειγμα στη φορολόγηση με έναν μικρό συντελεστή φόρου και όσων σήμερα απαλλάσσονται, ειδικά σε ό,τι αφορά επιχειρήσεις όπως μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και στη φορολόγηση νομικών προσώπων που διατηρούν γραφεία με βάσει τη φορολόγηση των φυσικών προσώπων.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση μάλλον προτίθεται να αυξήσει τους συντελεστές του φόρου σε περίπτωση που μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες έτσι ώστε να μην υπάρξει μείωση των εσόδων.

Ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν θα παραμείνει ως έχει για πολύ. Είναι βασική επιλογή της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τον φόρο όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα ή έχουν στην κατοχή τους μικρή ακίνητη περιουσία η οποία επιπλέον δεν προσδίδει κανένα εισόδημα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών