Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

Ξεφτίλα και Υποταγή Τσίπρα... Το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων είναι ηθικό και όχι "υλικό" για τον Πρωθυπουργό!!!

Όσο πάει και ο Τσίπρας αρχίζει να ξεπερνά σε κωλοτούμπες και εθνοπροδοτικές πολιτικές τον χειρότερο Πρωθυπουργό της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδος, Αντώνη Σαμαρά.

Καταφθάνοντας στη Γερμανία λοιπόν για τη συνάντησή του με τη Μέρκελ ο Πρωθυπουργός ούτε λίγο, ούτε πολύ κατόρθωσε να αποποιηθεί των απαιτήσεων της Ελλάδος από τη Γερμανία για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο με μια και μοναδική φράση:

"Το θέμα των αποζημιώσεων είναι ηθικό και όχι υλικό", ανέφερε και με τον πιο ύπουλο και δόλιο τρόπο αυτοαναιρέθηκε και "τελείωσε" μια για πάντα τις διεκδικήσεις της Ελλάδος έναντι της Γερμανίας που θα....
μπορεί με ένα "απλό συγγνώμη" να διαγράψει ότι χρωστά στην Ελλάδα και τους πολίτες της.

Στο σημείο αυτό θυμίζουμε παλαιότερες δηλώσεις του Πρωθυπουργού όταν διαρρήγνυε τα ιμάτιά του για τον απηνή "πόλεμο" που θα δώσει για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο...

ΒΗΜΑ 7 Ιανουαρίου 2015:

"Θα απαιτήσουμε απομείωση του χρέους και τα χρήματα που μας χρωστά η Γερμανία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων των επανορθώσεων"

STAR 13 Ιανουαρίου 2015:

 "Για εμάς αποτελεί μια ηθική υποχρέωση να διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις με τον καλύτερο δυνατό θεσμικά τρόπο. Για εμάς δεν είναι μια ξεχασμένη υπόθεση. Είναι ένα θέμα ζωντανό, το θέτουμε στο τραπέζι της συζήτησης."

Βουλή 10 Μαρτίου 2015

"Η ελληνική κυβέρνηση θα εργαστεί άοκνα ώστε η Γερμανία να πληρώσει το χρέος της απέναντι στην Ελλάδα και τους λαούς της Ευρώπης. Δεν κάνουμε εδώ θεοδικία, αλλά δεν παραιτούμαστε και από τις απαράγραπτες αξιώσεις μας"

Φτύστε τον να μην τον ματιάσετε... τον "πρώτη φορά Αριστερά"

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που με συνέπεια, έφερε για πρώτη φορά το θέμα στη Βουλή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τον Αγώνα της για να δικαιωθεί η Ελλάδα και τα θύματά της από τη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών