Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

Ό,τι πουν οι τοκογλύφοι! Συνεργασία Σύριζα-ΝΔ αν το απαιτήσουν οι συνθήκες


Την απόλυτη υποταγή της ψοφοδεξιάς ΝΔ στις απαιτήσεις των δανειστών, επανεπιβεβαιώνει το σημαίνον στέλεχος της Συγγρού και πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Μ. Βαρβιτσιώτης τόνισε πως είναι πιθανή μια συνεργασία Σύριζα και ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας εάν αυτό απαιτήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι ή πιο εκλεπτυσμένα «εάν οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση οι πολιτικές εξελίξεις».
Τα παραπάνω βεβαίως θα ισχύσουν στην περίπτωση κατά την οποία θα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και εταίρους, οπότε θα πρέπει να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο του σχηματισμού μιας νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας, από την παρούσα όμως Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι...
η θέση αυτή, της κυβερνητικής δηλαδή συνεργασίας ΝΔ και Σύριζα, προβλήθηκε συλλήβδην κατά την προεκλογική περίοδο και προ αυτής, με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής να προωθούν τη λύση της συνεργασίας των δυο κομμάτων ως ιδανική. Πρόκειται εξάλλου για μια προοπτική η οποία ικανοποιεί εξίσου τους διεθνείς δανειστές, τους Ευρωπαίους «εταίρους» αλλά και την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου.
Είναι όμως το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας Σύριζα-ΝΔ ρεαλιστικά πιθανό; Σαφώς και είναι, καθώς τόσο στελέχη της ΝΔ όσο και στελέχη του Σύριζα ομολογούν πως ο κερδισμένος των πολιτικών εξελίξεων και των παλινωδιών στις διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» είναι η Χρυσή Αυγή.
Συνεργασία λοιπόν δίκην στάχτης στα μάτια του Λαού μας, προκειμένου να πιστέψει πως σύσσωμο το «συνταγματικό» τόξο διαπραγματεύεται «σκληρά» για τη σωτηρία της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα την ωθεί ακόμη βαθύτερα στο ξεπούλημα και την εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών