Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;


Πού λέτε θα στεγάζουν τους νέους λαθρομετανάστες;

Γράφει ο Αντίοχος
Ενώ η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων έχει ήδη αφήσει ελεύθερους περίπου 350 λαθρομετανάστες από τα (πρώην…) «Κέντρα Κράτησης» όλης της χώρας και μέσα στο Μάρτιο θα τους έχει αφήσει όλους, η «αλληλέγγυα» αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. Τις οποίες προσδιορίζει ως εξής, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών: «Το κέντρο βάρους της δικής μας πολιτικής δεν είναι η κράτηση, αλλά η υποδοχή και η ένταξη».
Και ποιο είναι το βασικότερο πρόβλημα… επί της υποδοχής των νέων λαθρομεταναστών; Ασφαλώς η στέγη, γιατί είναι....
τόσοι πολλοί –και όσο καλοκαιριάζει θα γίνονται ακόμα περισσότεροι- και που δεν έχουν που να τους βάλουν. Δείτε που σκοπεύουν να τους στεγάσουν (από την ίδια συνέντευξη):
«Περιλαμβάνουν τη δημιουργία θέσεων φιλοξενίας προσφύγων, ακόμα και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, και τη στοιχειωδώς ανθρώπινη υποδοχή των νεοεισερχόμενων στα ελληνικά νησιά».
Ε ρε μεγαλεία! Τα οποία βεβαίως θα πληρωθούν από τα δημόσια ταμεία… Δηλαδή, από την τσέπη σου κοροϊδάκι που ψήφισες τους Τσιπροκαμμένους, για «ελπίδα» και «ανάσες αξιοπρέπειας». Τώρα, ρούφα τ’ αυγό σου, σκάσε και πλήρωνε!
(ΥΓ) 1: Με τέτοια… ντόλτσε βίτα που θα τους περιμένει στην Ελλάδα, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έστω και ένας επίδοξος λαθρομετανάστης να… προτιμήσει άλλη χώρα;
(ΥΓ) 2: Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του προέδρου Πάνου!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών