Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 01, 2015

Συριζαίοι στην Κ.Ε. τους: Ναι στο μνημόνιο, όχι στην ψήφισή του από τη βουλή, γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες!

Το όλο ζητούμενο της «διαπραγμάτευσης» των συριζαίων με τους διεθνείς τοκογλύφους ήταν, όπως έχει περίτρανα αποδειχτεί, οι νέες ονομασίες της τρόικα και του μνημονίου. Σκοπούμενο της η παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού στα πρότυπα της γαλλικής ρήσεως «Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!», αφού από την μία ο Λαός θα ακούει τους συριζαίους να του λένε «το μνημόνιο πέθανε» και από την άλλη θα βλέπει το μνημόνιο να ζει και να βασιλεύει.

Στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σύριζα συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα και εκφράστηκαν οι αντιρρήσεις των στελεχών στα πλαίσια της εσωκομματικής – πλην ακίνδυνης και υποκριτικής – αντιπολίτευσης. Όπως γράφουν τα αστικοκαπιταλιστικά ΜΜΕ έγινε «χαμός» στον Σύριζα, αφού...
εκφράστηκαν αντιρρήσεις. Όμως τι σκοπό έχουν αυτές οι αντιρρήσεις πέραν της δημιουργίας εντυπώσεων, αφού δεν μετουσιώνονται σε τίποτε παραπάνω; Αυτό την στιγμή που η κυβέρνηση αναιρεί τον πυρήνα ύπαρξης του Σύριζα, δηλαδή την πολεμική ενάντια του μνημονίου. Δεν μιλάμε δηλαδή για μια αντίρρηση που εδράζεται σε ένα ελάσσων ζήτημα, σε μια «λεπτομέρεια».

Εν τέλει, αυτό που φαίνεται ότι αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Κ.Ε. του Σύριζα ήταν να κάνουν άλλη μία προσπάθεια να κοροϊδέψουν τον Λαό. Σας παρουσιάζουμε την δήλωση που έκανε ο Π. Λαφαζάνης, «ηγέτης» της θεωρητικά μεγαλύτερης εσωκομματικής πτέρυγας του Σύριζα, μετά την «προεδρική»:
«Είναι θετικό ότι η Βουλή δεν θα κυρώσει τη χρονική επέκταση μίας δανειακής σύμβασης, που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και έχει νεοαποικιακά χαρακτηριστικά. Η συμφωνία με τη λίστα των κατευθύνσεων που συνομολογήθηκε από την κυβέρνηση με τους θεσμούς, εμπεριέχει κρίσιμες ασάφειες, ενώ παρουσιάζει και προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τη συμφωνία αυτή χρειάζεται το επόμενο διάστημα να κινηθεί με κεντρικό στόχο να εφαρμόσει με συνέπεια τις προγραμματικές του δεσμεύσεις και τις προγραμματικές δηλώσεις. Αυτή είναι η πρόκληση με την οποία είμαστε αντιμέτωποι και από την οποία θα κριθούμε.»
Για να μεταφράσουμε σε απλά Ελληνικά την δήλωση Λαφαζάνη ενώπιον της Κ.Ε. του Σύριζα, είναι θετικό ότι υπέγραψαν μνημόνιο και ακόμα πιο θετικό ότι αυτό δεν θα έρθει στην Βουλή για συζήτηση, για να μην πάρουν το πολιτικό κόστος. Έτσι θα φέρνουν μνημονιακά μέτρα ξεχωριστά για ψήφιση και θα επιχειρηματολογούν ότι αυτά είναι «αντιμνημονιακά».

Τα λεγόμενα του Λαφαζάνη μας οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το σύνολο των προσώπων που απαρτίζουν τον Σύριζα, από πασοκογενείς έως και ακραιφνείς κομμουνιστές, επιθυμούν το νέο μνημόνιο, αλλά δεν επιθυμούν να επωμιστούν το πολιτικό κόστος. Αυτό φανερώνει μία θρασύδειλη στάση από τους συριζαίους, που συνάδει πλήρως με το γεγονός ότι επιθυμούσαν να υπογράψει το νέο μνημόνιο η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και αυτοί απλώς να το εφαρμόσουν, χύνοντας «κροκοδείλια δάκρυα», για την «καμένη γη» που παρέλαβαν.

Όμως ο αγώνας για την ελευθερία της Πατρίδος δεν έχει χώρος για θρασύδειλους και όψιμους «αντιμνημονιακούς», διαχειριστές και εφαρμοστές των μνημονίων, αλλά ανθρώπους που με κάθε κόστος θα αγωνιστούν για το συμφέρον της Ελλάδος και των Ελλήνων. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με προεξάρχοντα τον Αρχηγό, οι οποίοι ήδη πληρώνουν το τίμημα του Αγώνος αυτού, όντες έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν πολιτικής διώξεως ενορχηστρωμένης, χρηματοδοτημένης και εντεταλμένης από τους διεθνείς τοκογλύφους.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Θα το φέρουν στη Βουλή για να το ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ με 180 Βουλευτές που δεν μπορούσε η ΝΔ ΠΑΣΟΚ
    Γι αυτό οι Γερμανοί ειναι ήσυχοι.
    Βλέπε Κασιμάτης Χρυσόγονος Για να είναι έγκυρο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ θέλει 180 Βουλευτές

    https://www.youtube.com/watch?v=frjxactnLJM
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=283912

    Θα τους Βάλει οΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 180!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών