Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

Το ΚΚΕ, η Coca Cola και ο Λένιν

Στην Κεντρική πλατεία της Νέας Υόρκης ο Λένιν στηρίζει Coca Cola
Γράφει ο Αινείας

Την περασμένη Τρίτη αποδήμησε ένα άξιο τέκνο του παγκόσμιου Σιωνισμού και του καπιταλισμού. Ο Donald Rough συνδέει το όνομά του ως Πρόεδρος της εταιρείας που σύστησε στην ανθρωπότητα το παγκόσμιο σύμβολο του υλισμού. Την Coca Cola.

Ένα από τα ισχυρότερα ιστορικά πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν για να προωθηθεί το brand της Coca Cola και να το αποδεχθούν όλα κράτη από τα οποία πέρασε η κομμουνιστική λαίλαπα ήταν και ο Λένιν!
Έτσι ένας εκ των σημαντικότερων μπολσεβίκων, "διωκτών του καπιταλισμού και της άρχουσας τάξης", βοήθησε ώστε η Coca Cola σήμερα να είναι ίσως το σπουδαιότερο όργανο της χειραγώγησης λαών και των εργαζομένων από τους πλουτοκράτες, προωθώντας τον "ιμπεριαλισμό" και την καταπίεση της....
"εργατικής τάξης" με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ προβάλει μεσίστια η παρακάτω σημαία - εικόνα και μοιράζονται "αντιμπεριαλιστικές" κόκα κόλες για να τιμηθεί ο Πρόεδρος που έφερε την "επανάσταση" στη γεύση και με τη βοήθεια του Λένιν ο κόσμος ζει το "όνειρο του σοσιαλισμού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών