Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Συνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη - BINTEO


Συνεχίζει η φρίκη: Οι Τζιχαντιστές κατέστρεψαν άλλη μία αρχαία πόλη

Φρίκη προκαλεί το νέο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, όπου εμφανίζεται η καταστροφή της αρχαίας πόλης Χάρτα του Ιράκ. Πρόκειται για το δεύτερο σε σειρά βίντεο που δημοσιεύεται από το Ισλαμικό Χαλιφάτο και δείχνει τα μέλη του να καταστρέφουν αρχαιολογικά μνημεία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας. Αυτά τα βίντεο έρχονται βεβαίως να προστεθούν σε ανάλογο «υλικό» που εμφανίζει αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς και ανθρώπους να καίγονται ζωντανοί.
Αυτό που χρήζει σχολιασμού στις νέες φρικαλεότητες που προσφέρει το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι ότι....
έχουν χαρακτηριστεί έγκλημα πολέμου τόσο από τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, όσο και από άλλους οργανισμούς. Βεβαίως πρόκειται για ένα μόνο έγκλημα πολέμου από την σωρεία που έχει διαπράξει ο στρατός του Ισλαμικού Χαλιφάτου στην Μέση Ανατολή, στα οποία προστίθενται και τα φρικώδη εγκλήματα της Μπόκο Χαράμ, που έχει δηλώσει υποταγή στο Ισλαμικό Χαλιφάτο.
Αλήθεια, όμως, για αυτά τα εγκλήματα πολέμου ποιος θα πληρώσει; Το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι μία οργάνωση με θρησκευτικό προσδιορισμό, συνεπώς ο εντοπισμός των πρωταιτίων είναι εξόχως δυσχερής. Θα μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματά τους; Και τι θα γίνει με αυτούς που χρηματοδότησαν την άνοδο αυτής της οργανώσεως, σε σημείο να καταστεί παράγοντας στην περιοχή; Αν δεν υπήρχε αυτή η χρηματοδότηση, το Ισλαμικό Χαλιφάτο θα ήταν μία ένωση γραφικών, που δεν θα είχε την δυνατότητα να παράγει τέτοιες ποσότητες φρίκης και εγκλημάτων.
Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός Στρατηγός, Wesley Clark, πρώην Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN, μιλώντας περί της φρίκης του Ισλαμικού Χαλιφάτου, είπε ότι «οι φίλοι και οι σύμμαχοί μας» το χρηματοδοτούν, προκειμένου να πολεμήσει την Χεζμπολάχ. Φυσικά δεν τόλμησε να κατονομάσει τους «φίλους και συμμάχους», όμως πραγματικά δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να αντιληφθεί κανείς τους ενόχους για τις φρικαλεότητες, τις δημόσιες εκτελέσεις και όλα όσα χειρότερα δεν έχουν φτάσεις στους δέκτες των τηλεοράσεών μας. Θα κληθεί, άραγε, ο Στρατηγός από το Διεθνές Δικαστήριο, προκειμένου να κατονομάσει τους χρηματοδότες αυτής της φρίκης, ώστε να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ή μήπως το Διεθνές Δικαστήριο δεν μπορεί να σηκώσει το πολιτικό κόστος, όπως είχε γίνει για τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ στην Γάζα;
Θυμίζουμε, επίσης, την συνέντευξη του εξαδέρφου του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Καντάφι, ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και πρόκειται να κάνουν απόβαση στον Ευρωπαϊκό νότο ως λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου».
Με βάση τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον. Αντιλαμβανόμαστε ποιος πυροδότησε τις εξελίξεις, πως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την μεταφορά της φρίκης επί ευρωπαϊκού εδάφους μέσω της λαθρομετανάστευσης και ποιοι θα είναι τελικώς αυτοί που θα πληρώσουν τα αμερικανικά συμφέροντα και την μαρξιστική ιδεοληψία των κυβερνώντων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών