Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 07, 2015

Η ΝΔ, το θρησκευτικό συναίσθημα και η... Μύκονος

Γράφε ο Αινείας

Ε, αυτό είναι από τα άγραφα. Και όμως βρέθηκαν βουλευτές της Νέα Δημοκρατίας που εξεμάνησαν για το γεγονός ότι η Βουλή παραμένει ανοιχτή εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και δεν μπορούν να.... εκκλησιαστούν.

Μάλιστα ο Γραμματέας της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκης (ο άνθρωπος που δεν κατάφερε το 2010 να ξεπεράσει τον υποψήφιο της Ντόρας, στις περιφερειακές εκλογές της Κρήτης), εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί για "ιστορικούς" και "θρησκευτικούς" λόγους η Βουλή να μείνει κλειστή.

Και σε όλα τα παραπάνω έρχονται όμως κάποια αμείλικτα ερωτήματα προς τους υποκριτές Νεοδημοκράτες που τώρα θυμήθηκαν τη... θρησκεία.

Όταν βεβηλώνονται οι εκκλησίες μας από τους αναρχοκομμουνιστές δεν είναι λόγος για να θιγεί το θρησκευτικό σας συναίσθημα;!
Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρώτο μέλημά της ήταν να....
καταργήσει το θρησκευτικό όρκο, τα θρησκευτικά και τη σχολική προσευχή εκδόθηκε καμιά ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τη ΝΔ;!
Όταν ετοιμαζόταν να έρθει η "κάρτα του πολίτη" που έθιγε το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων τότε γιατί δεν αντέδρασε κανείς βουλευτής της ΝΔ;!
Όταν παιζόταν η άθεη παράσταση "Corpus Christi" επί ημερών της ΝΔ, και ξεσηκώθηκε ένα τεράστιο κύμα διαδηλωτών που βρήκε μόνους συμμάχους στη Χρυσή Αυγή τότε δεν θιγόταν το θρησκευτικό συναίσθημα των βουλευτών της ΝΔ;!
Όταν επανειλημμένως λοιδορείται η Χριστιανισμός από αριστερούς, κίναιδους, άθεους και λοιπούς "διεθνιστές" τότε δεν είναι λόγος για να θιγεί το θρησκευτικό συναίσθημα των βουλευτών της ΝΔ;!

Ας αφήσουν λοιπόν οι μασώνοι της ΝΔ τα περί "θρησκευτικού συνασιθήματος" και ας πουν την αλήθεια στο λαό. Ότι ο μόνος λόγος που θέλουν να κλείσουν τη Βουλή είναι γιατί θα χάσουν τις ημέρες χαλάρωσης στη Μύκονο και σε λοιπά τουριστικά θέρετρα, όπως έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα, που μονάχα.... για εγκράτεια και θρησκευτική κατάνυξη δεν προσφέρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών