Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

ΟΙ «ΝΟΜΙΜΕΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΝΟΜΟ» ΕΛΑΜ (!!!)

Μας έχουν τρελάνει τις τελευταίες μέρες όλα τα ΜΜΕ, για τις εκλογές στα κατεχόμενα.

Τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τον πρώτο γύρο των εκλογών, και τώρα για τον δεύτερο γύρο μεταξύ των Έρογλου και Ακιντζί.
Κάποιοι άλλοι που πιστεύουν σε παραμύθια, ζώντας στον δικό τους κόσμο, στηρίζουν την εκλογή Ακιντζί, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης, σαν δημοκράτης(!!!) που είναι.  Δηλαδή ζούμε ξανά τα ίδια γεγονότα που ζούσαμε πριν λίγα χρόνια, που κάποιοι στήριζαν, ίσως και οικονομικά, την εκλογή του αρχιβασανιστή Ταλάτ, με την δικαιολογία ότι θα βοηθήσει στην εξεύρεση δίκαιης (!!!) και βιώσιμης (!!!) λύσης.
Επειδή όμως δεν .....
βάζουν μυαλό έμειναν επί ξύλου κρεμάμενου, αφού είναι δύσκολο να αντιληφθούν κάποιοι τι σημαίνει Τούρκος (και Τουρκοκύπριος) και τι σημαίνει Τουρκία. Ας το βάλουν κάποιοι καλά στο μυαλό τους ότι, όποιος και να αναδειχθεί ως ο νέος «ηγέτης»,  η ουσία παραμένει η ίδια, αφού η Τουρκία θα κάνει ότι θέλει εξυπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα που έχει στην περιοχή.
Σκοπός όμως του άρθρου δεν είναι να αναδείξει το τι θα συμβεί στις λεγόμενες εκλογές, αλλά την υπόσταση που έδωσαν όλα τα ΜΜΕ, σε παράνομες – μη υπαρκτές στην ουσία εκλογές. Με την στάση αυτή που τηρούν όλοι ανεξαιρέτως είναι λες και αναγνωρίζουν τους θεσμούς των κατεχομένων.
Βλέπουμε να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις εκλογές των κατεχομένων και κανένας να μην ενοχλείτε, ενώ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να θάβεται συστηματικά και όταν πάρει τον λόγο όλοι να αντιδρούν, με την δικαιολογία να μην εκφέρουν γνώμη οι «ακραίοι».
Αυτή είναι η λεγόμενη δημοκρατία (;;;) για κάποιους, ή μάλλον ακόμα καλύτερα αυτή είναι η υποκρισία που διέπει τους πλείστους. Ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα απαγορεύεται να μιλά και του συμπεριφέρονται σαν να είναι παράνομο, ενώ την ίδια ώρα δίνουν τόση έμφαση στις εκλογές των κατεχομένων λες και είναι νόμιμες…
Αυτά για να κατανοήσει ο καθένας ποιος αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο της σάπιας κομματοκρατίας που κυβερνά τον τόπο μας…
Ένα ερώτημα που θέτουμε για τροφή σκέψεις, προς όλους … Είναι νόμιμες οι εκλογές των κατεχομένων και παράνομο το Ε.ΛΑ.Μ. ή παράνομες οι εκλογές και νόμιμο το Ε.ΛΑ.Μ.
http://elamcy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών