Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

Τα μαζεύουν και φεύγουν στην ψοφοδεξιά: Ακόμα και ο Δένδιας θέλει καρατόμηση του Σαμαρά


Τα μαζεύουν και φεύγουν στην ψοφοδεξιά: Ακόμα και ο Δένδιας θέλει καρατόμηση του Σαμαρά

Συνεχίζονται οι επιθέσεις αμφισβήτησης κατά του Σαμαρά από άλλους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι βάλλουν με κάθε τρόπο εναντίον του. Αρχικά, υπήρξαν οι νέες βολές από τον Νίκο Δένδια, ο οποίος μπορεί να μην ζήτησε ευθέως την παραίτηση του Σαμαρά, την άφησε όμως να φανεί ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Υποστήριξε ότι η ΝΔ πάσχει από μετατραυματικό στρες και θα αναγκαστεί να καταφύγει σε συνέδριο, γεγονός το οποίο θα επιβληθεί εκ των πραγμάτων, αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές απέναντι στην πρόθεση Σαμαρά να φανεί παντοδύναμος και αναμφισβήτητος αρχηγός.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι....
το κόμμα συμπεριφέρεται με άρνηση και επιθετικότητα απέναντι στην κυβέρνηση, επιδιώκοντας μ΄αυτόν τον τρόπο την δικαίωσή της για τα πεπραγμένα της δικής της περιόδου. Έτσι, ο Δένδιας στρέφεται ξεκάθαρα κατά της μετεκλογικής τακτικής που ακολουθεί ο Σαμαράς. Την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος ζήτησε την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ώστε να ανασυγκροτηθεί ιδεολογικά, ενώ ήταν σαφής ως προς την επιθυμία του να επιστρέψει ο Καραμανλής στην κεντρική πολιτική σκηνή, διαμέσου προφανώς της επανόδου του στην ηγεσία της ΝΔ.
Έχουμε ξανατονίσει ότι ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα κριθεί το μέλλον του Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ. Καθώς οι επικριτές και οι μνηστήρες της θέσης του αυξάνονται συνεχώς η αναπόφευκτη σύγκρουση που θα υπάρξει δεν θα αφήσει απλώς βαριά τραυματισμένη τη ΝΔ αλλά θα την αποτελειώσει οριστικά!
Γιώργος Μάστορας
Διαβάστε επίσης: Νέα Χρεωκοπία - Κατασχετήριο στα κεντρικά γραφεία της ψοφοδεξιάς και δήμευση των λογαριασμών της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών